Αποκάλυψη Μπαλάσκα: «Υπάρχει σοβαρή εξέλιξη στην υπόθεση της Πάτρας»

featured image

«Μέχρι και χτες αργά το βράδυ είχαμε την πληροφορία πως θα μπορούσαμε ακόμη να είχαμε και συλλήψεις» δήλωσε ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πελοπόννησος».

Κορυφώνεται η αγωνία για την εξέλιξη γύρω από την υπόθεση της διερεύνησης των αιφνίδιων θανάτων των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, την ώρα που αναμένονται τα επίσημα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 9χρονης Τζωρτζίνας.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Ίσως η αρχή του τέλους… Κρίμα»: Η αινιγματική ανάρτηση του Βασίλη Λαμπρόπουλου για την υπόθεση της Πάτρας

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Θρίλερ στην Πάτρα – «Το δικό σου πέθανε πουτάν@ ενώ το δικό μου ζει”

Σήμερα, ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος και ο συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας, Σταύρος Μπαλάσκας, μίλησαν για την υπόθεση σε πρωινή εκπομπή του MEGA, αφήνοντας να εννοηθεί ότι σύντομα θα δούμε συγκλονιστικές εξελίξεις στην υπόθεση.


Ο Σταύρος Μπαλάσκας τόνισε ότι «υπάρχει σοβαρή εξέλιξη» στην υπόθεση, ενώ ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι οι ιατροδικαστές και οι αστυνομικοί θα ανακαλύψουν τις αιτίες των θανάτων των παιδιών, μίλησε για το τηλεφώνημα που είχε δεχτεί από τον πατέρα, Μάνο Δασκαλάκη: «Όταν τον περασμένο Ιανουάριο πληροφορηθήκαμε για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ο πατέρας της μικρής μάς ζήτησε να κατεβάσουμε την ανάρτηση, κ. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε βγάλει κανένα συμπέρασμα, υπάρχει η έρευνα του τμήματος Ανθρωποκτονιών αλλά και η ιατροδικαστική έρευνα. Η ιατροδικαστής Πατρών, κ. Τζιόλα, έχει διαχειριστεί τον θάνατο της μικρής Ίριδας και όχι και των τριών παιδιών».

Στη συνέχεια ο ίδιος ανέφερε ότι μέχρι και χτες αργά το βράδυ, στην εφημερίδα είχαν φτάσει πληροφορίες ότι μπορεί να υπάρξουν συλλήψεις: «Δεν έχουμε βγάλει συμπέρασμα. Είναι μια υπόθεση δύο ταχυτήτων. Μέχρι και χτες αργά το βράδυ είχαμε την πληροφορία πως θα μπορούσαμε ακόμη να είχαμε και συλλήψεις» δήλωσε ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πελοπόννησος».

Στη συνέχεια ο Σταύρος Μπαλάσκας, ανέφερε από πλευράς του ότι υπάρχει μια πολύ σοβαρή εξέλιξη στην υπόθεση, ενώ άφησε υπονοούμενα για τις τοξικολογικές εξετάσεις: «Ό,τι λέγεται πρέπει να λέγεται με φειδώ. Υπάρχει σοβαρή εξέλιξη στην υπόθεση. Τα στοιχεία που θα προκύψουν θα αποτελέσουν άλμα για την υπόθεση και αφορούν τις τοξικολογικές εξετάσεις» συμπλήρωσε ο κ. Μπαλάσκας.

[/expander_maker]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑΔεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.