Σουβλάκι με τα κιάλια - Η τιμή του αγγίζει τα 4 ευρώ

featured image

Πολλά μπορείς να στερήσεις από τον Έλληνα αλλά και το σουβλάκι; Κι όμως αυτό το οικονομικό και αγαπημένο φαγητό όλων τείνει να γίνει είδος πολυτελείας μιας και για να το απολαύσει κανείς – από δω και πέρα – θα πρέπει να πληρώνει περίπου 4 ευρώ για ένα τυλιχτό σουβλάκι! 

Οι μεγάλες ανατιμήσεις σε πρώτες ύλες και ενέργεια έχουν επηρεάσει τις τιμές όλων των αγαθών μεταξύ των οποίων και το… εθνικό φαγητό μας.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κάτι ξαναψήνεται: Κατέρρευσε και ξέσπασε σε λυγμούς – Άναυδη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σύνδρομο 70ρηδων αυτό που λέει η μητέρα ότι είχε η Τζωρτζίνα, σύμφωνα με τους γιατρούς

Όπως εξήγησε στην εκπομπή του Open, Τώρα Ό,τι Συμβαίνει επιχειρηματίας της εστίασης, πριν από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, οι επιχειρηματίες καλούνταν να πληρώνουν 16 ευρώ τα 10 λίτρα ηλιέλαιο. Δέκα ημέρες μετά, το ίδιο προϊόν στην ίδια ποσότητα τούς στοιχίζει 26 ευρώ.


Γύρω στο 25% η αύξηση σε όλες τις πρώτες ύλες

«Σε όλες τις πρώτες ύλες οι ανατιμήσεις ήταν γύρω στο 25%. Μετακυλήσαμε το κόστος σε εμάς, αλλά από την Παρασκευή προβήκαμε σε κάποιες αυξήσεις της τάξης του 10%, που αναλογικά δεν έχει καμία σχέση με αυτά που εμείς βιώνουμε. Το σουβλάκι από 3€ πήγε στα 3,5€ και ο γύρος από 3,50€ πήγε στα 3,90€», εξήγησε η επιχειρηματίας.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.