«Και τα 3 πέθαναν την ώρα που κοιμόντουσαν»: Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος είπε αυτό που όλοι περίμεναν να ακούσουν

featured image

Βασίλης Λαμπρόπουλος: Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τους θανάτους των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός του Mega και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, οι αρχές εξετάζουν μία σειρά από περιπτώσεις που έχει συμβεί στον ύπνο των παιδιών.

Βασίλης Λαμπρόπουλος: Οι αρχές εξετάζουν μία σειρά από συμπτώσεις


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Οι άντρες μας περιμένουν να έρθουν οι Ουκρανές»: Κύμα οργής με την δήλωση καθηγητή Πανεπιστημίου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Μαρία Ζαχάροβα: Οι πικάντικες φωτογραφίες της καλλονής του Ρωσικού Υπουργείου που κράζει την Ελλάδα

Δηλαδή όπως αναφέρει ο αστυνομικός συντάκτης στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, τα τρία παιδιά πέθαναν στον ύπνο τους. Ειδικότερα, η Μαλένα και η Ίριδα πέθαναν στον ύπνο τους, ενώ και στο ύπνο της παθαίνει και το πρώτο περιστατικό της η Τζωρτζίνα που την οδηγεί στο Καραμανδάνειο, όπως επίσης στον ύπνο της παθαίνει και την πρώτη ανακοπή, αλλά και στον ύπνο της ήταν ο θάνατός της στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».


Πάτρα: Τα κοινά σημεία στις εκθέσεις της Μαλένας και της Ίριδας

Από άλλη, υπενθυμίζουμε όπως μετέδωσε το πρωί η εκπομπή «Πρωινό» οι ιατροδικαστικοί πραγματογνώμονες είδαν κοινά σημεία μεταξύ των εκθέσεων της Μαλένας και της Ίριδας και συγκεκριμένα κοινές αλλοιώσεις από έλλειψη οξυγόνου. Αυτό που ζητούν οι ιατροδικαστικοί πραγματογνώμονες, που έχουν δει τις εκθέσεις, είναι να επανεξεταστούν και να μπει στο κάδρο η ασφυξία ως αιτία θανάτου.

Παράλληλα, όπως δήλωσε και ο κ. Λαμπρόπουλος το απόγευμα της Τετάρτης έχει γίνει λόγος για τα βιντεοσκοπημένα μηνύματα της μητέρας με τα προβλήματα της Τζωρτζίνας, με τις πληροφορίες που μετέδωσε να αναφέρουν ότι υπάρχει σημαντική χρονική απόκλιση από την ώρα που ξεκινούσε το περιστατικό με την ώρα που ξεκινούσε η καταγραφή του. [/expander_maker]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑΔεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.