Θρίλερ στην Πάτρα – «Συναυλία δίχως αύριο», για τους γονείς μόλις 3 μήνες από τον χαμό της Ίριδας

featured image

Τα στελέχη της ΕΛΑΣ εκφράζουν τις απορίες τους γι’ αυτό το αναφερόμενο «ξέσπασμα της στεναχώριας με καθυστέρηση δύο ετών κι ενώ οι αναρτήσεις της στο διαδίκτυο αλλά κι οι αναλύσεις των κινήσεων της αυτή την διετία  δείχνουν ότι δεν βίωνε το πένθος της με τρόπο βαρύ και φαινόταν σχετικά αποστασιοποιημένη από τα τραγικά δρώμενα”.

Επιπλέον φαίνεται ότι «το ιατρικό ιστορικό της ίσως είναι διαφορετικό  και αρκετά πιο πλούσιο από  αυτό που μνημονεύει προκαλώντας νέες απορίες για τι τελικά συμβαίνει».

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Έκανα τρεις επεμβάσεις για να διορθώσω το λάθος»: Ξεσπά η Μίνα Αρναούτη για την πλαστική στο στήθος

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο Τριανταφυλλόπουλος τα είπε όλα με 7 λέξεις: «Με αυτήν την κίνηση ο Ζελένσκι πήρε πολύ κόσμο στο λαιμό του»

Ενδεικτική, ωστόσο, είναι μια ανάρτηση σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του ζευγαριού στις 29 Ιουλίου 2021, δηλαδή 3 μήνες μετά το χαμό της Ίριδας, του βρέφους 6,5 μηνών και την εγκεφαλοπάθεια, που υπέστη η 9χρονη Τζωρτζίνα, ως απόρροια της ανακοπής καρδιάς.

Στην εν λόγω ανάρτηση φαίνεται η 33χρονη μητέρα κι ο σύζυγός της  να διασκεδάζουν στην συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου που είχε δοθεί εκείνη την ημέρα στο στάδιο της Παναχαϊκής στην αχαϊκή πρωτεύουσα, με αναφορές για «συναυλία χωρίς αύριο»!

[/expander_maker]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑΔεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.