Σκιά του εαυτού του ο Πέτρος Φιλιππίδης: Έχει χάσει 25 κιλά και πλέον δεν τον γνωρίζει ούτε η γυναίκα του

featured image

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, καθώς έχει χάσει 25 κιλά, με αποτέλεσμα να μην τον αναγνωρίζει ούτε η γυναίκα του.

Ειδικότερα, έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τη δική του ηθοποιού και σκηνοθέτη, η οποία θα διεξαχθεί την Παρασκευή 18 Μαρτίου, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Ήδη, από την προηγούμενη Πέμπτη, ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού και βρίσκεται στο ίδιο κελί της ανακαινισμένης ΣΤ’ Πτέρυγας, της λεγόμενης «VIP πτέρυγας», μαζί με τον Δημήτρη Λιγνάδη, τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και δύο ακόμη επίορκους αστυνομικούς, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Τάσου Τεργιάκη στο Πρωινό.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κάτι ξαναψήνεται: Κατέρρευσε και ξέσπασε σε λυγμούς – Άναυδη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Σύνδρομο 70ρηδων αυτό που λέει η μητέρα ότι είχε η Τζωρτζίνα, σύμφωνα με τους γιατρούς


Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει χάσει 25 κιλά

Όπως υπογράμμισε ο δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής, θα δούμε τον Πέτρο Φιλιππίδη, σε λίγες ημέρες, με πολύ λιγότερα κιλά, καθώς έχει χάσει όλο το διάστημα της προφυλάκισής του περίπου 25 κιλά.

Ούτε η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη δεν το αναγνωρίζει

Στο Πρωινό μίλησε και ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, επισημαίνοντας «από ό,τι μου μετέφερε η σύζυγός του, Ελπίδα, τον συνάντησε και πραγματικά αισθάνεται πολύ στενοχωρημένη από την εικόνα του συζύγου της, διότι έχει χάσει περίπου 25 κιλά. Αν τον δείτε, δύσκολα θα τον θυμηθείτε. Η κατάσταση της υγείας του είναι δύσκολη και εύχομαι να αντέξει τη δοκιμασία. Δίπλα του είναι ο γιος του, όπως πρέπει τα παιδιά να βρίσκονται δίπλα στον πατέρα, όταν εκείνος είναι πεσμένος κάτω, όταν ο πατέρας βρίσκεται σε μία δύσκολη θέση».

Αναφερόμενος στις γυναίκες – μάρτυρες κατηγορίας του πελάτη του, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος αποκάλυψε ότι εργοδότης παλιάς συνεργάτιδας του Πέτρου Φιλιππίδη μόλις πληροφορήθηκε ότι η γυναίκα είχε επαγγελματική σχέση με τον ηθοποιό, κατήγγειλε τη σύμβαση εργασίας της.

[/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.