Έζησε μία… κόλαση: Ο παντρεμένος που «κατέστρεψε» την Άβα Γαλανοπούλου και τις έφαγε 1.200.400 ευρώ

featured image

Η Άβα Γαλανοπούλου σε μία συγκλονιστική συνέντευξή της στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά, είχε μιλήσει για τον άνθρωπο που της κατέστρεψε τη ζωή, με αποτέλεσμα τη νευρική ανορεξία και την κατάθλιψη.

Όπως είχε υπογραμμίσει η ηθοποιός «οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες στη ζωή μου. Ζω μια κόλαση! Κάποια στιγμή πριν χρόνια συνδέθηκα ερωτικά με κάποιον άνθρωπο, ο οποίος απεδείχθει στην πορεία κάτι τελείως διαφορετικό» και πρόσθεσε ότι «ήταν παντρεμένος με δύο παιδιά».

Ο εφιάλτης που βίωσε η Άβα Γαλανοπούλου


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 «Η Ρούλα άργησε να έρθει στην κηδεία της Τζωρτζίνας, είχε πάει για καφέ»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Στο Μαϊάμι μετακομίζει η χήρα του Γιώργου Τράγκα, Μαρία Καρρά μετά το άνοιγμα της “χρυσής” διαθήκης

Και συμπληρώνει η Άβα Γαλανοπούλου «το 2011 ζήτησα όλα τα λεφτά μου πίσω, που τα είχα δώσει για να τα επενδύσει. Το 2013 πήγα σε δικηγόρο. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι δεν με ερωτεύτηκε και όλα έγιναν με σχέδιο! Ένα χρόνο προσπαθούσαμε να τα βρούμε εξωδικαστικά. Χθες ήρθε το κερασάκι στην τούρτα: πήγαμε με τον δικηγόρο μου να παραλάβουμε τη μήνυση που μου έκανε για συκοφαντική δυσφήμιση! Ένας λόγος που δεν ήθελα να μιλήσω ήταν για να προστατέψω την οικογένειά του που δεν μου έφταιγε σε κάτι. Εγώ δεν ζούσα στη χλιδή, δεν έχω κανένα περιουσιακό στοιχείο, δεν έχω αυτοκίνητο, δεν έχω τίποτα… Από 18 χρονών έκανα αποταμίευση. Έβγαλα πολλά λεφτά και όλοι μου οι κόποι πήγαν χαμένοι».


Για το πρόβλημα υγείας που της δημιούργησε αυτή η κατάσταση, η ηθοποιός επεσήμανε «όταν άρχισα να ζητάω αποδείξεις άρχισε να “κόβει λάσπη”. Μπαινόβγαινα στα νοσοκομεία. Γράφτηκε για νευρική ανορεξία, μα αυτό προήλθε από αυτό που ζούσα. Δύο χρόνια δεν είχα μιλήσει ούτε στους δικούς μου για να μη στενοχωρηθούν. Αυτοί με έσωσαν με την αγάπη τους. Δεν φανταζόμουν ότι θα έρθει μια μέρα που θα μου φαινόταν βουνό να κάνω ένα βήμα ως την πόρτα του σπιτιού μου να την ανοίξω και να κατέβω κάτω να πάρω τσιγάρα. Δεν μπορούσα να μαζέψω τα κομμάτια μου! Εννοείται ότι δεν κοιμάμαι ακόμα, κοιμάμαι ελάχιστα, δεν τρώω, είμαι με βιταμίνες…».

Η Άβα Γαλανοπούλου σημείωσε ότι για δύο χρόνια δεν έβγαινε από το σπίτι της, προσθέτοντας «δεν έβγαινα για δύο χρόνια, είχα κατάθλιψη. Έχω αρχίσει και βγαίνω τον τελευταίο καιρό με προτροπή φίλων. Καταλαβαίνετε πόσο με πλήγωνε κάθε φορά αυτή η ερώτηση για τα κιλά. Είναι κόλαση η καθημερινότητά μου! Είναι κόλαση! Είναι τρομερό! Δεν μπορούσα άλλο να κρύβομαι, κρύβομαι τόσα χρόνια. Πόσο να κρυφτώ».

Ευτυχώς, η εξέλιξη της υπόθεσης ήταν ευχάριστη για την ηθοποιό.

Η στροφή της Άβας Γαλανοπούλου στον Θεό

Σύμφωνα με την Espresso, η Άβα Γαλανοπούλου είχε βρει καταφύγιο σε λίγους δικούς της ανθρώπους και στον Θεό και μάλιστα, βρέθηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στους Αμπελόκηπους, ντυμένη στα μαύρα, με μεγάλα γυαλιά ηλίου να καλύπτουν το πρόσωπό της.

Ωστόσο, η πληροφορία αυτή διαψεύστηκε από το περιβάλλον της ηθοποιού, καθώς η ηθοποιός δεν έμενε καν κοντά στην περιοχή των Αμπελοκήπων. [/expander_maker]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.