“Survivor” – Ατζούν το νού σου. Το Αιγαίο είναι Ελληνικό και μας χωρίζει εδώ και αιώνες

featured image

απο το nassosblog.gr

Ο Acun Ilicali προκάλεσε έκπληξη στους πάντες στο Survivor, όταν κατά τη διάρκεια του επεισοδίου Ελλάδα – Τουρκία, τοποθετήθηκε για τα ελληνοτουρκικά. Από ό,τι φαίνεται, τα λόγια του παραγωγού και προσωπικού φίλου του Ταγίπ Ερντογάν μόνο τυχαία δεν ήταν, αποδεικνύοντας πως η Τουρκία ασκεί πολιτική ακόμα και στα θεάματα, τα οποία έχει αγκαλιάσει μεγάλος αριθμός των γεωπολιτικά αναλφάβητων Ελλήνων τηλεθεατών.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κατερίνα Στάθη – Η φοιτήτρια Αρχιτεκτονικής με το εκπληκτικό κορμί

Συγκεκριμένα, ο Τούρκος παραγωγός  άδραξε την ευκαιρία και δήλωσε τα εξής:«Ζω στην Τουρκία κι έχω ζήσει πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Αυτές οι δύο χώρες έχουν όμορφους ανθρώπους, μοιάζουν πολύ μεταξύ τους και συνεχώς όταν μιλώ με Έλληνα, νιώθω ότι μιλώ με Τούρκο. Οπότε αυτό σημαίνει ότι αυτή η θάλασσα μεταξύ μας δεν σημαίνει τίποτα. Δηλαδή οι άνθρωποι αυτών των δύο χωρών μπορούν να είναι ζεστοί, ώστε να κάνουν την θάλασσα να εξαφανιστεί και μπορούμε να περάσουμε πολύ όμορφα μαζί. Μπορεί να είμαστε δύο διαφορετικές χώρες αλλά όσο έχουμε καλή καρδιά, μπορούμε πάντα να είμαστε μαζί, να περνάμε καλά μαζί και να μοιραζόμαστε τον πόνο μαζί. Αν θυμάστε έγινε ένα σεισμός στην Τουρκία κι η Ελλάδα ήταν από τις πρώτες χώρες που βοήθησε την Τουρκία και οποιοδήποτε πρόβλημα είχε η Ελλάδα, η Τουρκία ήταν εκεί. Με αυτό το παιχνίδι θέλω να δώσω ένα μήνυμα. Όταν είμαι στην Ελλάδα, νιώθω σαν το σπίτι μου. Ένας Έλληνας στην Τουρκία πρέπει να αισθάνεται σπίτι του και θα προσπαθήσω να το πετύχω όσο ζω.»


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δείτε για πρώτη φορά – Το βίντεο του “ντού” στο αυτοκίνητο του αστυνομικού Διευθυντή Ρόδου

Οι πληρωμένοι παίκτες τόσο από την μεριά της Ελλάδας όσο και της Τουρκίας ξέσπασαν σε χειροκρότημα, με το μήνυμα που θέλησε να περάσει ο Acun, το οποίο είναι άκρως πολιτικό στο πλαίσιο της τουρκικής προσπάθειας διείσδυσης και «κλοπής» του μισού Αιγαίου και όχι στις κοινές συνήθειες Ελλήνων και Τούρκων.!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δείτε το βίντεο απο την επίθεση στα μαγαζιά της γυμαίκας του Χαρδαλιά

Φίλε μου Ατζούν… που έχεις τα συμφέροντα σου σε πολλές χώρες ανάμεσα τους και η χώρα μας. Καλά θα κάνεις όσα λές να τα μεταφέρεις στον κολλητό σου τον Ταγίπ… που το τελευταίο διάστημα έχει ξεφύγει αφού ονειρεύεται την αναβίωση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας και της Γαλάζιας Πατρίδας. Έλα με τα φτηνά παιχνιδάκια σε πανάκριβες παραγωγές… Μαζέψου Ατζούν … και μείνε στο “ντένμπορεί”.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.