Φονικό στα Γλυκά Νερά – Το προφίλ των δραστών δημιουργεί ερωτηματικά στην Αστυνομία

featured image

Τα ερωτηματικά των ανδρών της Ελληνικής Αστυνομίας είναι πολλά. Την ώρα που ο κατα τα άλλα εκπαιδευμένος σύζυγος σε καταστάσεις πανικού εκφράζει τον εκνευρισμό του για τα χιλιάδες σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα, οι αστυνομικοί κουβαλούν στο “δισάκι της έρευνάς τους” πολλά “γιατί”

Πώς μπορεί μια ομάδα κακοποιών, που ξέρει να εξαϋλώνει κάθε ίχνος της με εντυπωσιακή προσοχή όταν εισβάλλει σε σπίτια, να μην έχει κολλητική ταινία, σκοινί ή δεματικά για να ακινητοποιήσει τα θύματά της; Κι αντιθέτως να ψάχνει εκείνη την ώρα σε συρτάρια και ντουλάπια μήπως και βρει κάτι για να δέσει τους ιδιοκτήτες…


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πήγε με την Ferrari στην Νάξο διακοπές – Δείτε ποιος

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η φωτογραφία κολάζ που τρέλανε τον Λιβάνη. “Δεν υπάρχει κάτι πλεόν. Τέλος”

Πώς είναι δυνατόν οι κακοποιοί που στοχεύουν σε λεία δεκάδων χιλιάδων ευρώ και δείχνουν εντυπωσιακά έμπειροι να ψάχνουν μόνο ένα κουτί επιτραπέζιου παιχνιδιού, στο οποίο ο 32χρονος πιλότος τούς είχε υποδείξει ότι υπήρχε το χρηματικό ποσό της τάξης των 15.000 ευρώ; Αφήνοντας, μάλιστα, άθικτα δεκάδες άλλα κουτιά και αντικείμενα που βρίσκονταν στην ίδια βιβλιοθήκη και στους γύρω χώρους…


Τι ακριβώς συνέβη στη μοιραία σοφίτα όπου υπήρχε μεγάλη αναστάτωση και ήταν διασκορπισμένα στο πάτωμα δεκάδες μικροαντικείμενα, αλλά οι κακοποιοί άφησαν εκεί τα ανοικτά κινητά της 20χρονης Καρολάιν και του 32χρονου πιλότου και μέσω ενός εξ αυτών ο δεύτερος κατάφερε να επικοινωνήσει με την ΕΛ.ΑΣ. και μια γειτόνισσα του; Χωρίς, όμως, να είναι σε θέση να διαπιστώσει (όντας δεμένος στα πόδια και στο πρόσωπο με κολλητική ταινία και στα χέρια με σπάγκο και τους αγκώνες μπροστά) αν η σύζυγός του –που βρισκόταν σε απόσταση ενός μέτρου – ήταν στη ζωή…».

‘Οπως αναφέρουν τα ΝΕΑ σε αυτά τα νέα ερωτήματα επιχειρούν να δώσουν απάντηση οι επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ. που δημιουργούν το «προφίλ» των δραστών προκειμένου να διαλευκάνουν τη δολοφονία της 20χρονης πριν από τρεις εβδομάδες στα Γλυκά Νερά.

Ακολουθώντας τα λιγοστά δεδομένα που έχουν στα χέρια τους, μιλούν για μια ομάδα «αφανών» ληστών που αποτελούν «μείγμα» εντυπωσιακού ερασιτεχνισμού και προχειρότητας με έλλειψη οποιουδήποτε δισταγμού και εντυπωσιακής σκληρότητας. Πάντως, αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι έχουν στα χέρια τους κάποιες ενδείξεις για την ταυτότητα των δραστών, συμπληρώνοντας ότι ίχνη της παρουσίας τους προκύπτουν από την εν γένει αυτοψία στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών, καθώς η θέση αντικειμένων «δείχνει» σε επιδρομή κακοποιών.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.