Φονικό στα Γλυκά νερά – Διαβάστε για πρώτη φορά. Τι βρέθηκε μέσα στο σπίτι; Το αποτυπώμα και…η μεγάλη απορία

featured image

Eνα αποτύπωμα άσχετου αλλοδαπού εργάτη κι ένα… πελματικό εντύπωμα του 32χρονου πιλότου στην κολλητική ταινία με την οποία είχε δεθεί στο πρόσωπο, στο σώμα και στα πόδια είναι τα μοναδικά «ευρήματα» –όπως αποκαλύπτει «Το Βήμα»- των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ στην κατοικία στα Γλυκά Νερά όπου δολοφονήθηκε πριν από δύο εβδομάδες η 20χρονη Καρολάιν.

Καθότι η πολυήμερη-ενδελεχής έρευνα των εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ δεν έχει αναδείξει οτιδήποτε που μπορεί να σχετίζεται με τον θάνατο της άτυχης κοπέλας και την επιδρομή των τριών κουκουλοφόρων ληστών, όπως την περιέγραψε ο 32χρονος σύζυγος της! Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν βρέθηκε ούτε ένα αξιοποιήσιμο δείγμα DNA στα δάκτυλα και στα νύχια της δολοφονηθείσας παρότι φαίνεται -σύμφωνα με τις δραματικές περιγραφές του συζύγου της- να πάλεψε με τον δολοφόνο της.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κατερίνα Στάθη – Η φοιτήτρια Αρχιτεκτονικής με το εκπληκτικό κορμί

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δείτε για πρώτη φορά – Το βίντεο του “ντού” στο αυτοκίνητο του αστυνομικού Διευθυντή Ρόδου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δείτε το βίντεο απο την επίθεση στα μαγαζιά της γυμαίκας του Χαρδαλιά

Επισημαίνεται ότι δείγματα γενετικού υλικού αναζητούνται σε 10-20 αντικείμενα και εντοπισμένους χώρους που υπολογίζεται ότι άγγιξαν ή κινήθηκαν οι δράστες κι όχι εν γένει σε όλη την κατοικία.


Σημειώνεται ακόμη ότι η βάση DNA των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ έχει πλέον σήμερα τους γενετικούς τύπους 18.500 ατόμων, ενώ υπάρχει κι ένα ζωτικής σημασίας αρχείο με 21.000 «ορφανά» δείγματα DNA που έχουν εντοπιστεί σε τόπους εγκληματικών επιθέσεων, βομβιστικών ενεργειών κλπ.

Σύμφωνα με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ σχεδόν όλοι οι δράστες σοβαρών εγκληματικών ενεργειών την τελευταία δεκαετία έχουν δώσει δείγματα γενετικού υλικού κι έχουν καταγραφεί.

Επιπλέον, εντυπωσιάζει ότι δεν βρέθηκε οποιοδήποτε ίχνος (γενετικό υλικό κι αποτυπώματα) στην προαναφερόμενη κολλητική ταινία παρότι σε τέτοιου είδους αντικείμενα με κολλώδεις επιφάνειες εντοπίζονται συχνά εκμεταλλεύσιμα στοιχεία.

Στην κολλητική ταινία βρέθηκε εντύπωμα του πιλότου που αποδίδεται στη μεταγενέστερη προσπάθειά του να την «ξεκολλήσει» από πάνω του, όταν άρχισαν να τον λύνουν οι αστυνομικοί. Αξιοσημείωτο είναι ακόμη ότι στην ταινία αυτή δεν βρέθηκαν και ίχνη από γάντια (μπορεί να υπήρχε επικόλληση τμήματος πλαστικών γαντιών, ίνες υφασμάτινου κλπ.) που προφανώς φορούσαν οι ληστές αφού δεν άφησαν κανένα άλλο ίχνος στο σπίτι. Κι αυτό παρότι διέμειναν εκεί μεγάλο χρονικό διάστημα κι έψαξαν αρκετούς χώρους.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.