Δεν μπορεί να κυκλοφορήσει ο Λιβάνης – Τα νεύρα και η μεσαία καριέρα που χάνεται

featured image

Ο Λιάγκας τα είπε πολύ χοντρά «Κ…ας», «Μ…ας αν δεχθεί να είναι και πάλι με τη Μαριαλένα». Είχε όμως δίκιο. Αν έχει ένα μεγάλο ταλέντο ο Γιώργος είναι να αφουγκράζεται την κοινή γνώμη και να μεταφέρει το κλίμα στο γυαλί. Ότνα δεν κάνει “τηλεοπτικές αυτοκτονίες”. 

 

 

 

Ο Λιβάνης χειρίστηκε τελείως λάθος επικοινωνιακά την όλη φάση με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Καθώς ενώ αποκαλύφθηκε σχεδόν στην αρχή του «Survivor» ότι είναι ζευγάρι με την κοπέλα αντί να το «παίξει» «δεν ξέρω δεν απαντώ» όπως κάνουν όλοι οι συνάδελφοί του όταν είναι αισθηματικής φύσης θέματα βγήκε στον Αρναούτογλου και παραδέχθηκε τη σχέση.

 


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πήγε με την Ferrari στην Νάξο διακοπές – Δείτε ποιος

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η φωτογραφία κολάζ που τρέλανε τον Λιβάνη. “Δεν υπάρχει κάτι πλεόν. Τέλος”

 


Έστω και σύντομη όπως είπε χαρακτηριστικά. Από την άλλη ο κλαρινογαμπρός του Περιστερίου ο Σάκης Κατσούλης φαίνεται πως έχει επικοινωνιακό χάρισμα καθώς ενώ συμβαίνουν όσα συμβαίνουν μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων τηλεθεατών κάθε βράδυ λέει πως δεν είναι ζευγάρι με την πρώην του και τα αφήνει όλα να αιωρούνται στον «αέρα».

 

 

 

Το αποτέλεσμα είναι και στις λαϊκές συνοικίες αλλά και στην Γλυφάδα και πέριξ όλοι να παραδέχονται ότι είναι μάγκας ο Κατσούλης και γάτος άσχετα εάν τον συμπαθούν ή όχι (στα δυτικά έχει μεγάλο ρεύμα) ενώ αντίθετα οίκτο και χλευαστικά σχόλια ακολουθούν τον Γιώργο Λιβάνη.

 

 

Άραγε πως θα μπορέσει να πουσάρει το καινούργιο του τραγούδι με την φήμη και τα επίθετα που πλέον τον ακολουθούν; Όλα αυτά του έχουν δημιουργήσει πολλά νεύρα, ένταση και εκνευρισμό με αποτέλεσμα να ξεσπά σε πολύ δικούς του ανθρώπους. Γιατί επικοινωνιακά προσπαθεί να το σώσει έχοντας κλείσει το στόμα του. Όμως δυστυχώς το όλο θέμα δεν σώζεται με τίποτα…

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.