Σύρος: Άνδρας πήγε στο Νοσοκομείο με μπουκάλι αλάτι στον πρωκτό! – Είπε ότι ήταν ατύχημα

featured image

Σύρος: Άνδρας πήγε στο Νοσοκομείο με μπουκάλι αλάτι στον πρωκτό! – Είπε ότι ήταν ατύχημα

Ο ασθενής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Σύρου, καθώς κινδύνευε η ζωή του. Οι πληροφορίες του logotypos αναφέρουν ότι ο εν λόγω άνδρας είχε για δύο ολόκληρες ημέρες στον πρωκτό του το μπουκάλι με το αλάτι, καθώς ντρεπόταν να πάει σε γιατρό. Όπως αντιλαμβάνεστε, υπήρχαν φόβοι να πάθει σηψαιμία.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κρήτη: Εγκεφαλικά νεκρή η 44χρονη που εμφάνισε θρομβοπενία μετά τον εμβολιασμό με Astrazeneca

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Φονικό στα Γλυκά Νερά – Δεν βρέθηκε ξένο DNA πάνω στην Καρολαϊν

Αμέσως, ο ασθενής μπήκε στο χειρουργείο και του αφαιρέθηκε το αντικείμενο που υπήρχε στον πρωκτό του, προτού υπάρξουν πιο δυσάρεστες συνέπειες για την υγεία του.

Μάλιστα, σε ερώτηση του γιατρού του νοσοκομείου Σύρου, για το πώς βρέθηκε το μπουκάλι με το αλάτι στον πρωκτό του. Ο άνδρας υποστήριξε ότι ήταν ένα ατύχημα, καθώς έπεσε από σκάλα και προσγειώθηκε πάνω στο αλάτι.

Όπως αντιλαμβάνεστε, η απάντηση του ασθενούς δεν έπεισε τους γιατρούς, οι οποίοι σαφώς και αναρωτήθηκαν για ποιο λόγο ανέβηκε γυμνός στη σκάλα. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες απο την ίδια πηγή, αναφέρουν ότι ο ασθενής από τη Μήλο εκδιδόταν επί πληρωμή με νεαρούς άνδρες. Η μη καταβολή συμφωνηθέντων χρημάτων οδήγησε τους δράστες στην εκδίκηση με αυτόν τον εξευτελιστικό τρόπο.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.