Τραγωδία στα Χανιά: Σήμερα το «τελευταίο αντίο» στην 11χρονη Ιωάννα – Το χρονικό του δράματος

featured image

Σήμερα, Πέμπτη (27/05), θα παιχτεί η τελευταία πράξη της τραγωδίας, με τον θάνατο της 11χρονης Ιωάννας στα Χανιά – Τι λέει ο πυροσβέστης που την βρήκε νεκρή

Το κορίτσι που εντοπίστηκε χθες νεκρό σε βραχώδη παραλία, μετά από ώρες που αναζητούνταν από τις αρχές πρόκειται να κηδευτεί σήμερα στο Μουζουρά Ακρωτηρίου.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κατερίνα Στάθη – Η φοιτήτρια Αρχιτεκτονικής με το εκπληκτικό κορμί

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δείτε για πρώτη φορά – Το βίντεο του “ντού” στο αυτοκίνητο του αστυνομικού Διευθυντή Ρόδου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δείτε το βίντεο απο την επίθεση στα μαγαζιά της γυμαίκας του Χαρδαλιά

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 16:00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου, όπου συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στη μικρή Ιωάννα που χάθηκε τόσο άδικα.

Όπως ανέφερε στο Creta24, ο Υποδιευθυντής Α’ Πυροσβεστικού Στόλου Χανίων, Επιπυραγός Κωνσταντίνος Μπόμπορης, η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε στις 15:24 από την αστυνομία για την εξαφάνιση του ανήλικου κοριτσιού και άμεσα σύστησε ομάδα η οποία ξεκίνησε τις έρευνες.

Ωστόσο λίγο αργότερα και ενώ «σάρωναν» συγκεκριμένη περιοχή ειδοποιήθηκαν πως το κορίτσι εντοπίστηκε νεκρό από πολίτες.


«Είμαι και εγώ πατέρας, έχω μία κόρη. Είναι 15 χρονών και φανταστείτε την ώρα που είδα και εγώ το γεγονός πως ένιωσα σαν πατέρας», δήλωσε συγκλονισμένος στο Creta24, o κ. Μπόμπορης.

Το χρονικό

Η 11χρονη έφυγε από το σπίτι της στις 8 το βράδυ της Τρίτης, ωστόσο όταν άργησε να επιστρέψει η μητέρα της ανησύχησε και άρχισε να την αναζητά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού», η εξαφάνιση της 11χρονης δηλώθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων νωρίς το πρωί της Τετάρτης.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση από την αστυνομία στις 12 το μεσημέρι και άμεσα ξεκίνησε η διαδικασία ενεργοποίησης της Ομάδας Θανάσης Μακρής για την αναζήτηση του παιδιού στην περιοχή. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο οργανισμός, παρά το γεγονός ότι κατατέθηκε αίτημα προκειμένου να ενεργοποιηθεί το Amber Alert , από αρμόδιους της ΕΛ.ΑΣ. προτάθηκε να περιοριστούν στη δημοσιότητα, καθώς ήταν σε εξέλιξη έρευνες και δεν κρίθηκε απαραίτητη η ενεργοποίηση. Κατόπιν παρέμβασης του «Χαμόγελου του παιδιού» υπήρξε επικοινωνία του Τμήματος Αναζητήσεων με τον Εισαγγελέα Χανίων και συνάντηση του Εισαγγελέα με τον Διοικητή της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων. Η συνάντηση διήρκησε πολύ και στις 16:00μ.μ. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έλαβε την προφορική έγκριση για την ενεργοποίηση του Amber Alert.

Δυστυχώς λίγο αργότερα η 11χρονη εντοπίστηκε νεκρή.

Το βίντεο

Σε βίντεο που δημοσίευσε το Flashnews.gr, από κάμερα ασφαλείας της περιοχής, φαίνεται το 11χρονο κορίτσι να κινείται στον κόμβο της Χρυσής Ακτής με κατεύθυνση προς τη θάλασσα.

Λίγο αργότερα βρέθηκε στο σημείο στους Αγίους Αποστόλους όπου, πέφτοντας από μεγάλο ύψος, έχασε τη ζωή του.

Δείτε στο 0:30 δεξιά στην οθόνη, το άτυχο κοριτσάκι να κινείται στον κόμβο Χρυσής Ακτής (Μακρύς Τοίχος):

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.