Φονικό στα Γλυκά Νερά – «Ο Μπάμπης διασύρεται στο διαδίκτυο»

featured image

Για ένα ευτυχισμένο ζευγάρι κάνει λόγο η ψυχολόγος της 20χρονης Καρολάιν που δολοφονήθηκε άγρια από διαρρήκτες στα Γλυκά Νερά, ενώ απορρίπτει τα όσα λένε διάφοροι στα social media για τον 32χρονο σύζυγό της.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η Ελένη Μυλωνοπούλου τόνισε πως το ζευγάρι δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα, και πως η Καρολάιν είχε ζητήσει βοήθεια για θέματα που αφορούσαν τη μητρότητα. «Γι’ αυτό το ζευγάρι, μονο τα καλύτερα έχω να πω. Έρχονταν πάντα μαζί. Η Καρολάιν δεν είχε φίλες, οι φίλες της ήταν στην Αλόννησο και αφιέρωνε όλο τον χρόνο στο παιδάκι της.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πήγε με την Ferrari στην Νάξο διακοπές – Δείτε ποιος

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η φωτογραφία κολάζ που τρέλανε τον Λιβάνη. “Δεν υπάρχει κάτι πλεόν. Τέλος”

Στην ψυχολόγο έκανε κάθε φορά κατάθεση ψυχής. Μάθαινα τι την κάνει χαρούμενη, τι την κάνει ευτυχισμένη. Ήταν ένα 20χρονο παιδί, την έβλεπα σαν παιδί μου, φανταστείτε ότι τα παιδιά μου είναι πάνω από 30 ετών και εκείνη είναι 20. Ήθελε τις συμβουλές μου γιατί διακατεχόταν από λίγο άγχος, δεν είχε όμως φόβο για τίποτε. Ήταν γελαστό παιδί, με στόχους, το άγχος της ήταν για το παιδί της. Πριν γεννήσει είχε μία αποβολή, γέννησε και τη Λυδία πρόωρα οπότε καταλαβαίνετε ότι έχοντας βιώσει όλο αυτό είχε ένα άγχος πώς θα μεγαλώσει το παιδί της. Ο Μπάμπης ήταν πολύ υποστηρικτικός σε όλα και για να συνεχίσει τις σπουδές της. Πάντα μαζί έρχονταν δεν έκρυβε τίποτε. Η Καρολάιν ήταν μια ευτυχισμένη κοπέλα. Ήταν η χαρά της ζωής. Ένα πολυτάλαντο παιδί, ένα ευτυχισμένο παιδί. Λάτρευε τον σύζυγο της, κι εκείνος το ίδιο. Μου είχε πει τα πάντα, μιλούσε για την ευτυχία της. Ήθελε να φτιάξει το σπίτι της, να στεγάσει την ευτυχία της. Τα έλεγε τα όνειρά της. Μην ανοίγεσαι τόσο πολύ, της έλεγα, ο κόσμος δεν είναι όλος καλός».


Ερωτηθείσα για την τελευταία φορά που είδε την Καρολάιν είπε: «Δεν θυμάμαι την ακριβή ημερομηνία, το Πάσχα είχαν φύγει ταξίδι τα παιδιά, μετά δεν προλάβαμε να μιλήσουμε, δεν μπορέσαμε να ξαναειδωθούμε».

Η κ. Μυλωνοπούλου μίλησε και στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” στο Open και αναφέρθηκε κυρίως στην διαπόμπευση και το διασυρμό που δέχεται ο σύζυγος της 20χρονης από τον κόσμο, μέσα από τα social media.

«Ο άνθρωπος αυτός βιώνει με αξιοπρέπεια το δικό του δράμα. Δυστυχώς οι άνθρωποι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ασελγούν πάνω σε ανθρώπους διαπομπεύουν, χωρίς ενσυναίσθηση. Γι΄αυτό το λόγο έδωσα αυτή τη συνέντευξη. Μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι η Καρολάιν δε ζει. Ένα πολυτάλαντο κορίτσι και μια καλή μανούλα παρά το νεαρό της ηλικίας της.

Μιλάω με τον Μπάμπη. Ο άνθρωπος αυτός έχει προβλήματα γιατί έχει να διαχειριστεί αυτή τη διαπόμπευση και το πένθος του, το παιδί του. Είναι εκπαιδευμένος να διαχειρίζεται καταστάσεις κρίσεων.

Μπορεί αυτός ο άνθρωπος να βγει έξω να πάει να ψωνίσει με το παιδί του να βγει μια βόλτα, τη στιγμή που υπάρχει αυτός ο διασυρμός και αυτή η διαπόμπευση για το όνομά του;»

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.