Μεξικό: «Κρέμασαν» υποψήφιο δήμαρχο επειδή δεν έκανε όσα έταξε

featured image

Θύμα απαγωγής έπεσε ένα υποψήφιος δήμαρχος στο Μεξικό του φόρεσαν θηλιά στο λαιμό, επειδή δεν έκανε όσα έταξε. Οι κάτοικοι της πόλης κατηγόρησαν τον Καμάτσο γιατί δεν έφτιαξε το οδικό δίκτυο, δεν εξασφάλισε την παροχή νερού και δεν βελτίωσε τις σχολικές υποδομές για τα παιδιά τους.

Οργή προκαλούν οι εικόνες από την απαγωγή ενός υποψήφιο δημάρχου στο Μεξικό – πρώην γερουσιαστής – από πολίτες που ήταν εξοργισμένοι με το πρόσωπό του επειδή δεν είχε υλοποιήσει τις υποσχέσεις που έδωσε όταν ήταν στο Κογκρέσο.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κατερίνα Στάθη – Η φοιτήτρια Αρχιτεκτονικής με το εκπληκτικό κορμί

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δείτε για πρώτη φορά – Το βίντεο του “ντού” στο αυτοκίνητο του αστυνομικού Διευθυντή Ρόδου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δείτε το βίντεο απο την επίθεση στα μαγαζιά της γυμαίκας του Χαρδαλιά

Ο Χουάν Καμάτσο έκανε περιοδεία στην πόλη San Cristobal de las Casas στις 16 Μαΐου όταν τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του έπεσαν θύμα ενέδρας και κρατήθηκαν όμηροι για συνολικά 9 ώρες.


Αρχικά οι κάτοικοι ρωτούσαν τον Καμάτσο για όλα όσα δεν έκανε μετά τις υποσχέσεις που τους έδωσε προκειμένου να εκλεγεί το 2018 ως γερουσιαστής.

Οι κάτοικοι της πόλης κατηγόρησαν τον Καμάτσο γιατί δεν έφτιαξε το οδικό δίκτυο, δεν εξασφάλισε την παροχή νερού και δεν βελτίωσε τις σχολικές υποδομές για τα παιδιά τους. Κάποια στιγμή και ενώ ο Καμάτσο προσπαθούσε να δώσει απαντήσεις, ορισμένοι από τους κατοίκους τον ακινητοποίησαν, του πέρασαν μια θηλιά στο λαιμό και απαίτησαν 15.000 δολάρια για να τον αφήσουν ελεύθερο.

Τελικά ο Καμάτσο αφέθηκε ελεύθερος με τοπικά μέσα ενημέρωσης να αναφέρουν ότι πλήρωσε τα «λύτρα» μολονότι ο ίδιος αρνήθηκε ότι συνέβη κάτι τέτοιο.

Πηγή: Reader.gr

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.