Ο Φουρθιώτης έδινε για μισή ώρα συνέντευξη στο Star από τον Κορυδαλλό: «Έχασα 12 κιλά, είμαι 40 κιλά» (vid)

featured image

Αν και βρίσκεται κρατούμενος στον Κορυδαλλό, ο Μένιος Φουρθιώτης μπόρεσε να δώσει συνέντευξη στο Star για πάνω από 30 λεπτά.

Συνέντευξη στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με την Ζήνα» έδωσε από τις φυλακές του Κορυδαλλού στις οποίες κρατείται, ο Μένιος Φουρθιώτης. Μάλιστα αυτή κράτησε για πάνω από μισή ώρα, προκαλώντας αντιδράσεις στα social media για το πως είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που είναι προφυλακισμένος να έχει πρόσβαση σε συσκευή επικοινωνίας για τόση ώρα.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κατερίνα Στάθη – Η φοιτήτρια Αρχιτεκτονικής με το εκπληκτικό κορμί

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δείτε για πρώτη φορά – Το βίντεο του “ντού” στο αυτοκίνητο του αστυνομικού Διευθυντή Ρόδου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δείτε το βίντεο απο την επίθεση στα μαγαζιά της γυμαίκας του Χαρδαλιά

Το μεγαλύτερο κομμάτι της κουβέντα αναλώθηκε στο πρόβλημα υγείας που ισχυρίζεται πως αντιμετωπίζει, την νευρική ανορεξία λόγω της οποίας, όπως χαρακτηριστικά είπε έχει χάσει 12 κιλά και πλέον ζυγίζει μόλις 40.


Μάλιστα αναφορικά με την πληροφορία που κυκλοφόρησε πως ζήτησε να πιει εμφιαλωμένο νερό, είπε ότι δεν επιτρέπεται να πίνει νερό από τη βρύση, λόγω του προβλήματος υγείας του. Στο Δρομοκαΐτειο δεν του έδωσαν μπουκάλι με εμφιαλωμένο νερό κι έτσι οι αστυνομικοί, που τον συνόδευαν, του πρόσφεραν ένα δικό τους μπουκαλάκι, όπως ανέφερε ο παρουσιαστής.

Το ιατρικό ιστορικό «Το προσωπικά δεδομένα που άπτονται των ιατρικών είναι απόρρητα. Όσα ακούστηκαν δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Λόγω της κατάστασης της υγείας μου, με το θέμα των κιλών, που είναι μια κατάσταση από το 2008, χρήζει ειδικής αγωγής. Η πάθηση της ψυχογενούς νευρικής ανορεξίας εξετάζεται από ειδικούς γιατρούς. Δε ζήτησα να νοσηλευτώ ούτε στο Δρομοκαΐτειο, ούτε στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού. Μεταφέρθηκα στο Δρομοκαΐτειο γιατί αυτό εφημέρευε» είπε μέσα από τη φυλακή ο Μένιος Φουρθιώτης.

Αναφερόμενος στις δηλώσεις του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκου, ο οποίος άφησε αιχμές ότι ο παρουσιαστής ζήτησε να μεταφερθεί στο Δρομοκαΐτειο για να επωφεληθεί καλύτερης μεταχείρισης, ο Μένιος Φουρθιώτης τόνισε ότι δεν είναι θεράπων ιατρός του ο κ. Γιαννάκος και πως πρέπει να παρέμβει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Ζήτησε επίσης να γίνει αυτεπάγγελτη έρευνα για την πρόσβαση του ιατρικού του φακέλου στα «χέρια» του κ.Γιαννάκου, σημειώνοντας πως όσα έκανε γνωστά ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ είναι «ψευδή». [/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.