Ο Φουρθιώτης έχει συνδρομητική τηλεόραση στο κελί του: Η απόφαση για την ειδική διατροφή

featured image

Εγκρίθηκαν τα αιτήματα του Μένιου Φουρθιώτη για συνδρομητική τηλεόραση στο κελί του και ειδική διατροφή.

Από την πρώτη στιγμή που ο Μένιος Φουρθιώτης βρέθηκαν συνελήφθη άρχισαν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας διάφορες ασυνήθιστες, για κρατούμενο, απαιτήσεις που είχε. Άλλες επιβεβαιώθηκαν και άλλες όχι.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο Ρουβάς πήγε σε γήπεδο και άκουσε “καντήλια”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο Φουρθιώτης θέλει συνδρομητική τηλεόραση στο κελί για να βλέπει σειρές και ταινίες

Οι τελευταίες που… κυκλοφόρησαν, όχι απλά φαίνεται να επιβεβαιώνονται, αλλά αποφασίστηκε να γίνουν και πραγματικότητα. Αυτό τουλάχιστον ανέφερε στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεών του, ο Alpha.


Η δορυφορική τηλεόραση

Ο γνωστός παρουσιαστής είχε καταθέσει αίτημα στο δικαστικό συμβόλαιο για να έχει δορυφορική τηλεόραση στο κελί του και να μπορεί να παρακολουθεί τις εκπομπές που θέλει.

Αυτό λοιπόν έγινε δεκτό και έτσι πλέον τα τελευταία 24ωρα έχει αποκτήσει πρόσβαση σε δύο συνδρομητικές πλατφόρμες, απολαμβάνοντας έτσι τα κανάλια της αρεσκείας του.

Η διατροφή

Όσον αφορά την διατροφή τώρα, το συμβούλιο αποφάσισε πως λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, μπορεί να μην σιτίζεται όπως όλοι οι υπόλοιποι κρατούμενοι από το φαγητό της κουζίνας της φυλακής.

Συγγενικό του πρόσωπο θα του πηγαίνει μία φορά την εβδομάδα φαγητά που προβλέπει το πρόγραμμα της ειδικής διατροφής που πρέπει να ακολουθεί, τα οποία θα διατηρεί στο ψυγείο του κελιού και θα ζεσταίνει στην κοινόχρηστη κουζίνα.

Αξίζει πάντως να τονίσουν πως οι ανέσεις αυτές, όσο περίεργο και αν φαίνεται, είναι νόμιμες αφού έχει εξασφαλιστεί η ειδική άδεια.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.