Πήρε φωτιά το κινητό τηλέφωνο 19χρονης στο Βόλο την ώρα που μιλούσε – Κατέθεσε μήνυση η οικογένεια

featured image

Πήρε φωτιά το κινητό τηλέφωνο μίας 19χρονης κοπέλας, στο Βόλο, την ώρα που μιλούσε, με κίνδυνο να καεί το αυτί της.

Πιο συγκεκριμένα, τυχερή ήταν μία 19χρονη κοπέλα από τον Βόλο, αφού την ώρα που μιλούσε στο τηλέφωνο, άρπαξε φωτιά το κινητό της και λίγο έλειψε να καεί το αυτί της.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κατερίνα Στάθη – Η φοιτήτρια Αρχιτεκτονικής με το εκπληκτικό κορμί

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δείτε για πρώτη φορά – Το βίντεο του “ντού” στο αυτοκίνητο του αστυνομικού Διευθυντή Ρόδου


Πήρε φωτιά το κινητό και έβγαζε καπνούς

Στο βίντεο που δημοσιεύει το «protothema.gr», κυριολεκτικά άρπαξε φωτιά το κινητό τηλέφωνο της 19χρονης, με τη συσκευή να βγάζει καπνούς και το κορίτσι τρομοκρατημένο, να πετά το κινητό στη βεράντα του σπιτιού, ενώ ο πατέρας της, που βρισκόταν κοντά της ζητά νερό για να σβήσει τη φωτιά.

Ευτυχώς, η 19χρονη κοπέλα δεν υπέστη κάποια σωματική βλάβη, ωστόσο, η οικογένειά της έχει καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου, όπως αναφέρει ο δικηγόρος Αντώνη Ξυλουργίδη, ο οποίος ανέλαβε την υπόθεση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δείτε το βίντεο απο την επίθεση στα μαγαζιά της γυμαίκας του Χαρδαλιά

«Το εν λόγω περιστατικό ανάφλεξης του κινητού τηλεφώνου, την ώρα μάλιστα που η εντολέας μου συνομιλούσε, επαναφέρει τη συζήτηση για τη δημιουργία θεσμικού πλαισίου με αυστηρούς όρους ως προς την διάθεση κινητών τηλεφώνων, καθώς ως φαίνεται ορισμένες εταιρίες δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και φυσικά δεν αποζημιώνουν τους πελάτες τους, οι οποίοι διατρέχουν σοβαρότατους κινδύνους τραυματισμού», υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος. [/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.