Φονικό στα Γλυκά Νερά – «Δεν μιλάω. Ότι λέω παρερμηνεύεται»

featured image

Όλες οι λεπτομέρειες για τη σκηνή του εγκλήματος που αντίκρισαν οι αστυνομικοί

Στην αστυνομία παρέπεμψε τους δημοσιογράφους ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν για τις εξελίξεις στις έρευνες που αφορούν στο στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, λέγοντας χαρακτηριστικά «παρερμηνεύονται πολλά και εμποδίζουν την έρευνα».

  • «Ό,τι θέλετε στην αστυνομία, μιλάτε κατευθείαν με αυτούς. Παρερμηνεύονται πολλά και εμποδίζουν την έρευνα. Το ήξερα από την αρχή ότι δεν είναι εύκολο. Ό,τι περνάει παρερμηνεύεται και είναι λάθος» δήλωσε χαρακτηριστικά ο 32χρονος, όπως μετέδωσε το Mega.
  • Την ίδια στιγμή οι έρευνες συνεχίζονται προς πάσα κατεύθυνση με αμείωτο ρυθμό. Όπως δήλωσε ο συνδυκαλιστής της ΕΛΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας, έχει βρεθεί ορφανό DNA στο σώμα της 20χρονης Καρολάιν, το οποίο πρέπει να ταυτοποιηθεί.

«Μας προβληματίζει ο άρτιος σχεδιασμός»

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δείτε το βίντεο απο την επίθεση στα μαγαζιά της γυμαίκας του Χαρδαλιά

«Φαινόταν ότι είναι εύκολη υπόθεση, έχουμε εξιχνιάσει πιο δύσκολες υποθέσεις. Ο άρτιος και λεπτομερής σχεδιασμός μας προβληματίζει» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μπαλάσκας.

Ο συνδυκαλιστής της ΕΛΑΣ, τόνισε πως το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο, γιατί όπως σημείωσε «για να κάνεις διάρρηξη δεν μπαίνεις με τα όπλα στα χέρια, ούττε με μονωτική ταινία».

Παράλληλα είπε πως οι κακοποιοί «ήταν ευαίσθητοι στο θρόρυβο και φοβισμένοι και αυτό φαίνεται από τη δολοφονία του σκυλιού».

Σημειώνεται ότι συνεργείο καθαρισμού με πέντε άτομα έφτασε σήμερα το πρωί στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά. Ο 32χρονος πιλότος, ακόμα συντετριμμένος από τον φρικτό θάνατο που βρήκε η σύζυγός του, ήταν ήδη μέσα στην οικία, ωστόσο δε μπορούσε όμως να παραμείνει για πολύ αναφέρει το tlife.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κατερίνα Στάθη – Η φοιτήτρια Αρχιτεκτονικής με το εκπληκτικό κορμί

Τη σκηνή του εγκλήματος με βάση το σκαρίφημα που έχει δημιουργήσει η ΕΛΑΣ, παρουσίασε το Mega. Στο σπίτι, εκείνο το ξημέρωμα, έφτασαν τέσσερις αστυνομικοί με δύο περιπολικά. Μπήκαν στο σπίτι από το ίδιο παράθυρο που είχαν μπει και οι ληστές. Το τζάμι ήταν άθικτο, ξεβιδωμένο ολόκληρο και ακουμπισμένο στο πάτωμα του υπογείου, με τριγύρω πεταμένες βίδες.

Με τα όπλα προτεταμένα, άρχισαν να ελέγχουν τους ορόφους προσεκτικά και ανεβαίνοντας τις σκάλες. Ήταν τότε που είδαν τον σκύλο κρεμασμένο στη κουπαστή, με το λουρί του.

Το πρώτο που είδαν μόλις έφτασαν στη σοφίτα, ήταν τον μωρό. Τους κοιτούσε στα μάτια. Δεν έκλαιγε καθόλου. Ήταν πάνω στο κρεβάτι του ζευγαριού και ακουμπούσε τα χεράκια του στη μέση της νεκρής μητέρας του. O σύζυγος, ήταν ξαπλωμένος στο πάτωμα, δεμένος με ταινία στο λαιμό, τα μάτια και το στόμα και με σπάγκο στα χέρια και τα πόδια, μπροστά, σε εμβρυική στάση.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δείτε για πρώτη φορά – Το βίντεο του “ντού” στο αυτοκίνητο του αστυνομικού Διευθυντή Ρόδου

Η γυναίκα του ήταν μπρούμυτα, στη μέση του κρεβατιού, δεμένη στο λαιμό με τη μπλούζα της και με ένα άλλο κομμάτι ύφασμα, στα χέρια πισθάγκωνα.

Όπως μάλιστα, φέρονται να είπαν σε συναδέλφους τους αστυνομικούς, όσες φρικτές εικόνες κι αν έχουν δει όσα χρόνια υπηρετούν στο σώμα, το μωρό, πάνω στη νεκρή μητέρα του, είναι η χειρότερη που έχουν ποτέ αντικρίσει.

 

  • Ο ένας από τους αστυνομικούς, έπεσε στα γόνατα δίπλα στον πιλότο, πήρε το μαχαίρι συναδέλφου του και του έκοψε τη ταινία και το σχοινί για να τον απελευθερώσει. Ο 32χρονος ήταν σε κατάσταση πανικού. Το κινητό ήταν κι αυτό κάτω και ανοιχτό. Όπως τους είπε, το είχε στη φόρτιση πάνω στο κομοδίνο που ήταν δίπλα του και κατάφερε να το ρίξει κάτω, τραβώντας το καλώδιο. Τους είπε για το κουτί της Μονόπολης και τα λεφτά, αλλά όλο το σπίτι ήταν άνω κάτω.

 

Σύμφωνα πάντως, με τις πληροφορίες του Mega, οι αστυνομικοί φρόντισαν πολύ γρήγορα να απομακρυνθούν τόσο οι ίδιοι όσο και ο 32χρονος πατέρας με το μωρό του, προκειμένου να αφήσουν το χώρο του εγκλήματος ανέπαφο για τις έρευνες από τους αξιωματικούς του ανθρωποκτονιών που ακολούθησαν.

Μόλις οι αστυνομικοί έλυσαν τον 32χρονο πιλότο, σύρθηκε κοντά στη γυναίκα του και την ακούμπησε. Όταν οι αστυνομικοί τον ενημέρωσαν ότι δεν ήταν πια στη ζωή, πήγε κοντά στο μωρό, το πήρε στην αγκαλιά του και το άφησε μόνο όταν βγήκε από το σπίτι για να ξεκινήσουν οι έρευνες από τους αξιωματικούς.

 

Οι ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες του Mega αναφέρουν ότι ο 32χρονος πιλότος, πρόλαβε και είδε το πρόσωπο ενός εκ των τριών δραστών, εκείνου που σκότωσε τη γυναίκα του, όταν εκείνη, παλεύοντας μαζί του, του τράβηξε και του έβγαλε τη κουκούλα. Οι λεπτομέρειες αυτές, βοήθησαν στο να γίνει το σκίτσο με την εικόνα του.

 

 

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.