Πούλησε τον παλιό της καναπέ για 400 ευρώ και μετά ανακάλυψε ότι άξιζε πάνω από 15.000

featured image

Μία γυναίκα πούλησε έναν καναπέ μέσω Marketplace του Facebook για 400 ευρώ. Στη συνέχεια ανακάλυψε πως ο καναπές ήταν από σχεδιαστή και άξιζε τουλάχιστον 15.000 ευρώ. Η πρώην ιδιοκτήτρια κοίταξε το Instagram του αγοραστή και έπεσε από τα σύννεφα.

Έψαξε την πραγματική αξία του καναπέ


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κατερίνα Στάθη – Η φοιτήτρια Αρχιτεκτονικής με το εκπληκτικό κορμί

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δείτε για πρώτη φορά – Το βίντεο του “ντού” στο αυτοκίνητο του αστυνομικού Διευθυντή Ρόδου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δείτε το βίντεο απο την επίθεση στα μαγαζιά της γυμαίκας του Χαρδαλιά

Σύμφωνα με τον Independent, η πρώην ιδιοκτήτρια του καναπέ ανακάλυψε ψάχνοντας εκ των υστέρων στο Google, πως ο προερχόταν από σχεδιαστή και άξιζε τουλάχιστον 15.000 ευρώ. Στη συνέχεια η γυναίκα κοίταξε το προφίλ του αγοραστή στο Instagram και ανακάλυψε πως είχε κάνει και εκείνος αγγελία για να πουλήσει τον μεταχειρισμένο καναπέ, ως μεγάλη ευκαιρία.

Η πρώην ιδιοκτήτρια πόσταρε το πάθημα τηςστο TikTok και οι απαντήσεις που έλαβε ήταν πολλές. Αρκετοί της έγραψαν πως ο καναπές έμοιαζε με του σχεδιαστή, αλλά δεν ήταν αυθεντικός, Άλλοι πάλι είπαν πως ο καναπές ήταν αρκετά φθαρμένος και δεν θα έφτανε ποτέ σε τέτοια αξία έτσι κι αλλιώς, ενώ ένας άλλος follower έγραψε πως ολοι είναι κερδισμένοι, αφού εκείνη ξεφορτώθηκε κάτι παλιό για 400 ευρώ και ο αγοραστής πήρε κάτι καλό. [/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.