«Καλύτερα δε γίνεται»: Ντροπή και θλίψη για τη Βάνα Μπάρμπα

featured image

Τη συνέντευξη που παραχώρησε η Βάνα Μπάρμπα, στον Αντώνη Σρόιτερ, σχολίασε το πάνελ της εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού ’’Καλύτερα δε γίνεται’’. Μάλιστα, όλοι οι συνεργάτες της εκπομπής, ο καθένας με τη σειρά του, θέτοντας επιχειρήματα, κατακεραύνωσαν τη στάση της Βάνας Μπάρμπα στην υπόθεση Φιλιππίδη, ο οποίος υπενθυμίζεται πως κατηγορείται για ένα βιασμό και δύο απόπειρες.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πήγε με την Ferrari στην Νάξο διακοπές – Δείτε ποιος

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η φωτογραφία κολάζ που τρέλανε τον Λιβάνη. “Δεν υπάρχει κάτι πλεόν. Τέλος”

Όσα δήλωσαν οι συνεργάτες της εκπομπής

“Είναι από αυτές τις στιγμές που ως ομάδα νιώθουμε μια μεγάλη αμηχανία” είπε η Ναταλία Γερμανού. Ο Αντώνης Σρότερ το χειρίστηκε σωστά” συμπλήρωσε.


“Δεν συμφωνεί κανείς μας με τη Βάνα Μπάρμπα. Δε συμφωνούμε αλλά είναι περιττό να την εκθέσουμε γιατί το κάνει τέλεια μόνη της” είπε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης. “Αισθάνομαι ντροπή και θλίψη γιατί όχι μόνο προσβάλει τις γυναίκες που μίλησαν αλλά και τους γονείς τους λέγοντας πως δεν τις μεγάλωσαν σωστά για να τα καταγγείλουν όλα αυτά 20 χρόνια μετά” ήταν η άποψη της Εβελίνας Νικόλιζα.

“Δεν μπορείς να βγαίνεις να λες τέτοια πράγματα για κάποιες γυναίκες που βγήκαν και μίλησαν αν και υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας” είπε ο Κώστας Τσουρός

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.