Βιασμός 11χρονης αθλήτριας: Καταπέλτης ο εισαγγελέας κατά του προπονητή – «Εκμεταλλεύτηκε την απειρία της»

featured image

Σε δίκη παραπέμπεται ο 38χρονος προπονητής για το βιασμό κατ’ εξακολούθηση, την αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και την κατάχρηση σε ασέλγεια μιας 11χρονης αθλήτριάς του, πριν από 10 χρόνια.

Μεταξύ άλλων εισαγγελέας στην πρότασή του προς το δικαστικό συμβούλιο ανέφερε: «Χωρίς αιδώ ο κατηγορούμενος ομολόγησε ότι είχε ολοκληρωμένες σεξουαλικές σχέσεις με την ανήλικη αθλήτρια του. Εκμεταλλεύτηκε την απειρία της και την εμπιστοσύνη των γονιών της σε εκείνον. Συνεχίζει να συμπεριφέρεται με απάθεια ακόμα και μετά τις αποκαλύψεις. Άσκησε σεξουαλική και ψυχολογική βία στην ανήλικη για να μην αποκαλύψει στους γονείς της τον βιασμό της».

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δείτε το βίντεο απο την επίθεση στα μαγαζιά της γυμαίκας του Χαρδαλιά

Ο εισαγγελέας πρότεινε, μάλιστα, και την παράταση της προφυλάκισης του για ακόμα έξι μήνες, κρίνοντας ότι αν αφεθεί ελεύθερος «θα αποτελέσει δυναμική απειλή για την έννομη τάξη».

«Την αγαπάω ακόμα. Ξέρω ότι θα τιμωρηθώ, πρέπει να τιμωρηθώ για αυτό που έγινε. Να κάνει λίγο υπομονή. Όταν βγω από τη φυλακή θα την παντρευτώ», φέρεται να είχε πει ο προπονητής κατά τη διάρκεια της απολογίας του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δείτε για πρώτη φορά – Το βίντεο του “ντού” στο αυτοκίνητο του αστυνομικού Διευθυντή Ρόδου

Η 21χρονη σήμερα αθλήτρια εκμυστηρεύτηκε τον βιασμό της από τον προπονητή της στη Σοφία Μπεκατώρου, μετά τις καταγγελίες βιασμού της ίδιας της Ολυμπιονίκη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κατερίνα Στάθη – Η φοιτήτρια Αρχιτεκτονικής με το εκπληκτικό κορμί

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.