Εξοργιστικό - Ο 22χρονος σάτυρος προσπαθεί να βγάλει “τρελές” τις καταγγέλουσες

featured image

Στο υπόμνημα που κατέθεσε στους αστυνομικούς, ο 22χρονος μετά την κλήση του εισαγγελέα για να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος τέλεσης της κακουργηματικής αυτής πράξης, ο νεαρός επιχειρεί να κάνει το άσπρο μαύρο, υποστηρίζοντας ότι ο δράστης που εμφανίζεται σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας έχει μεγαλύτερο κεφάλι από αυτόν.

Αναφερόμενος, δε, στις υπόλοιπες πλημμεληματικές πράξεις που του αποδίδονται, για τις οποίες θα δικαστεί στις 8 Ιουλίου από το Μονομελές Αυτόφωρο, τις αρνείται όλες, πλην της τελευταίας στη Νέα Σμύρνη, προφανώς διότι το βίντεο που κατέγραψε όλες τις κινήσεις του αποτελεί «αδιάψευστο μάρτυρα».


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δείτε για πρώτη φορά – Το βίντεο του “ντού” στο αυτοκίνητο του αστυνομικού Διευθυντή Ρόδου

Ωστόσο, ισχυρίζεται πως αυτό που φαίνεται ως το μόριό του «είναι ο αντίχειρας του αριστερού μου χεριού» και πως «απλώς ακολούθησα την κοπέλα από απόσταση, επί 400 μέτρα, μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας και μετά έφυγα».

Γι’ αυτό το γεγονός, όπως λέει, «οι γονείς μου έχουν απευθυνθεί σε ψυχολόγο, προκειμένου να διερευνηθεί γιατί πήρα από πίσω αυτή την κοπέλα». Για την επίθεση στην 22χρονη στις 6 Αυγούστου του 2020, που αποκάλυψε η «R», για την οποία επίσης υπάρχει σχετικό βίντεο, ισχυρίζεται πως ο δράστης που απεικονίζεται σε αυτό να επιτίθεται στην κοπέλα κατεβάζοντάς της το σορτς «είναι πολύ πιο “κεφάλας” σε σχέση με εμένα» και πως «φαίνεται ο δράστης να έχει γένια ή φαβορίτες, ενώ εγώ δεν είχα γένια ή φαβορίτες, ούτε έχω. Περαιτέρω, όσον αφορά τα άσπρα παπούτσια, από αυτά δεν μπορεί να συναχθεί συμπέρασμα.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δείτε το βίντεο απο την επίθεση στα μαγαζιά της γυμαίκας του Χαρδαλιά

Όλοι οι νέοι έχουν διάφορα χρώματα παπουτσιών, μεταξύ των οποίων και άσπρα…». Αναφερόμενος στα κομποσκοίνια που φορούσε στο χέρι του, λέει πως «μεγάλο μέρος του πληθυσμού φοράει κάτι, ειδικά οι νεαροί. Στο βίντεο φαίνεται μία μόνο γραμμή στο χέρι, άρα πραγματικά κάτι έχει, αλλά δεν μπορεί να διακρίνει κανείς αν είναι κομποσκοίνι… Δηλώνω ότι δεν είμαι εγώ εκείνος που απεικονίζεται στο επίμαχο, χαμηλής ανάλυσης, ασπρόμαυρο βίντεο, καθώς η αναγνώριση που έγινε από την παθούσα δεν είναι αμερόληπτη και αντικειμενική, τόσο με τον τρόπο που έγινε όσο και με την περιγραφή μου».

Ο 22χρονος διαψεύδει επίσης ότι παραδέχθηκε στους αστυνομικούς πως έχει ένα «βίτσιο» και διαμαρτύρεται για τον διασυρμό του από τα Μέσα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κατερίνα Στάθη – Η φοιτήτρια Αρχιτεκτονικής με το εκπληκτικό κορμί

«Έχει ακουστεί σε όλα σχεδόν τα ΜΜΕ ότι τάχα δήλωσα ότι έχω “βίτσιο” με τις ωραίες γυναίκες και θέλω να τις παίρνω από πίσω, ενώ κάτι τέτοιο δεν υπάρχει πουθενά στη δικογραφία. Έχει ακουστεί ακόμη ότι ομολόγησα τις πράξεις μου, ενώ κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει. Βρίζουν εμένα στο Facebook, τον αδελφό μου, τον ξάδερφό μου, που έχει παρόμοιο όνομα, τον δικηγόρο μου και όλους όσους νομίζουν ότι εμπλέκονται με εμένα. Έχω δεχθεί πάνω από 2.500 εξυβριστικά και απειλητικά της ζωής μου μηνύματα, μέχρι να καταφέρω να κλείσω προσωρινά τον λογαριασμό μου”.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.