«Θέλεις Μπουζούκια πάμε!»: Η ημερομηνία ανοίγματος για μπουζούκια και κέντρα διασκέδασης

featured image

Κέντρα διασκέδασης: Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων αναφέρθηκε σε μία σειρά από θέματα, όπως τα κέντρα διασκέδασης και τα μπουζούκια.

Τι είπε αρχικά, ο Άδωνις Γεωργιάδης


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πήγε με την Ferrari στην Νάξο διακοπές – Δείτε ποιος

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η φωτογραφία κολάζ που τρέλανε τον Λιβάνη. “Δεν υπάρχει κάτι πλεόν. Τέλος”

Τα περιοριστικά μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας φθήνουν σιγά σιγά και η κυβέρνηση βάζει στο τραπέζι το άνοιγμα τομέων της οικονομίας που ήταν και είναι κλειστοί για περισσότερο από ένα χρόνο. Ένας από αυτούς είναι τα μπουζούκια – κέντρα διασκέδασης.

Άδωνις Γεωργιάδης: Τι είπε για τα κέντρα διασκέδασης και τα μπουζούκια;


Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε πως εντός του Ιουνίου η ανοσία θα φτάσει 50% συνεπώς θα μπορούν να ανοίξουν. Όπως ανέφερε ο υπουργός, τα κρούσματα αποκλιμακώνονται, αλλά με αργό ρυθμό.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε, επίσης, στις χρηματοδοτικές ενισχύσεις που θα δοθούν στις πληττόμενες από την πανδημία επιχειρήσεις. Είπε ότι στην εστίαση έχουν εκκαθαριστεί 7.360 αιτήσεις και 75,9 εκατ. έχουν δοθεί, ενώ εκκρεμούν 15.800 αιτήσεις ακόμα. «Πάει καλά το πρόγραμμα», τόνισε.

Κέντρα διασκέδασης: Όσα ανέφερε στη συνέχεια, ο Άδωνις Γεωργιάδης

Για την πλατφόρμα για τα γυμναστήρια και τους παιδότοπους ο υπουργός επεσήμανε ότι η διαδικασία είναι πολύ εύκολη καθώς οι δικαιούχοι θα χρειαστεί να παραθέσουν μόνο 3 δικαιολογητικά, την άδεια, το Ε3 και την υπεύθυνη δήλωση του ΕΣΠΑ. Η χρηματοδοτική ενίσχυση φτάνει έως 18.000 ευρώ. Παράλληλα, μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα για τον τουρισμό.

Επίσης, σε συνεννόηση με το υπουργείο Οικονομικών, όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης, θα δοθεί χρηματοδοτική ενίσχυση στις σχολές χορού, οι οποίες ανοίγουν 15 Ιουνίου.

Τόνισε, δε, ότι αύριο, 1η Ιουνίου ξεκινάει η πλατφόρμα του νέου εξωδικαστικού συμβιβασμού. «Το νέο σύστημα δεν έχει εμπλοκή υπαλλήλων, είναι όλο ηλεκτρονικό.» Αυτόματα προχωράει σε κούρεμα, εφόσον οι δικαιούχοι πληρούν τις προϋποθέσεις, όπως εξήγησε.

Κέντρα διασκέδασης: Τι είπε στο τέλος, ο Άδωνις Γεωργιάδης

Σχετικά με την επένδυση στο Ελληνικό, ανέφερε ότι το χρονοδιάγραμμα τηρείται και η μεταβίβαση θα γίνει μέσα στις επόμενες μέρες.

Τέλος, για την επίσκεψη Τσαβούσογλου, ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε ότι ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών «είπε πράγματα που είναι ανιστόρητα και παραβιάζουν τη συνθήκη της Λωζάνης. Είναι υποχρεωμένος να σέβεται τη συνθήκη». [/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.