Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατά Ατζούν: “Όχι, κύριε Acun! Ντεν μπορείς να εξαφανίζεις μία τάλασσα”

featured image

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βγήκε από τα ρούχα του με τη δήλωση του Ατζούν ότι την Ελλάδα και την Τουρκία τις χωρίζει μόνο μία θάλασσα, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει στον αέρα της εκπομπής ‘Ευτυχείτε”.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος εκνευρίστηκε και ξέσπασε με όσα είπε ο Ατζούν

“Είναι τεράστιο ολίσθημα αυτό που έκανε και μάλιστα, το έκρυψε μέσα στην ωραία θέση ότι οι λαοί δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα”, υπογράμμισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον Ατζούν, φανερά εκνευρισμένος.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο Ρουβάς πήγε σε γήπεδο και άκουσε “καντήλια”

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ο Φουρθιώτης θέλει συνδρομητική τηλεόραση στο κελί για να βλέπει σειρές και ταινίες

«Aυτή η θάλασσα μεταξύ μας δεν σημαίνει τίποτα», είπε μεταξύ άλλων ο Ατζούν,αναφερόμενος στα ελληνοτουρκικά και όπως ήταν φυσικό, οι δηλώσεις του προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις, τόσο από διάσημους όσο και από απλούς πολίτες.


Η καυστική απάντηση του Ανδρέα Μικρούτσικου στον Ατζούν

«Το Αιγαίο ανήκει στους Έλληνες. Το Αιγαίο που έχει όλα αυτά τα ελληνικά νησιά είναι δικό μας. Οι διάφορες συμβάσεις μας έχουν δώσει όλο το Αιγαίο. Εγώ έχω σπίτι στο κέντρο του Αιγαίου, στην Μήλο. Κατά τον Ατζούν αυτό το σπίτι δεν σημαίνει τίποτα, γιατί σήμερα μπορεί να το έχω εγώ, αύριο μπορεί να το έχει ο Τούρκος. Όχι, κύριε Acun, όχι! Ντεν μπορείς να εξαφανίζεις μία τάλασσα, η οποία, μάλιστα, είναι ελληνική βάσει συμβάσεων, βάσει ιστορίας, βάσει των πάντων. Είναι τεράστιο ολίσθημα αυτό που έκανε και μάλιστα, το έκρυψε μέσα στην ωραία θέση ότι οι λαοί δεν έχουμε να κάνουμε τίποτα», επεσήμανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Εγώ βγήκα από τα ρούχα μου, όχι να τον χειροκροτάω», ήταν οι τελευταίες λέξεις που είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.