Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στο φως νέα βίντεο – Στο «μικροσκόπιο» ύποπτο αυτοκίνητο

featured image

Οι αστυνομικοί, οι οποίοι εξακολουθούν να εργάζονται με μυστικότητα με σκοπό την εξιχνίαση της υπόθεσης, «ξεσκονίζουν» ξανά και ξανά το βιντεοληπτικό υλικό που έχουν στα χέρια τους προκειμένου να δουν μήπως τούς έχει ξεφύγει κάτι.

Επίσης αξιοποιούν και τυχόν πληροφορίες που φτάνουν από πολίτες, οι οποίοι συνεχίζουν να επικοινωνούν με τις αστυνομικές Αρχές, προκειμένου να βοηθήσουν στις έρευνες. Σημειώνεται ότι οι δράστες έχουν επικηρυχθεί με 300.000 ευρώ, αν και οι πολίτες δεν το κάνουν για το ποσό αλλά επειδή τούς έχει συγκλονίσει η αγριότητα του εγκλήματος και θέλουν να συμβάλουν στις έρευνες.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πήγε με την Ferrari στην Νάξο διακοπές – Δείτε ποιος

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η φωτογραφία κολάζ που τρέλανε τον Λιβάνη. “Δεν υπάρχει κάτι πλεόν. Τέλος”

Στο μικροσκόπιο έχουν μπει και τα βίντεο που δείχνουν ένα ύποπτο σκουρόχρωμα όχημα να κινείται στην Διαδόχου Παύλου τα ξημερώματα της Τρίτης 11 Μαΐου.

Στη διάθεσή τους έχουν το σκίτσο ενός εκ των δραστών, όπως τον περιέγραψε ο 32χρονος πιλότος, όμως δεν είναι σίγουρο κατά πόσο αυτό θα βοηθήσει στον εντοπισμό του, δεδομένου ότι συνήθως οι περιγραφές των θυμάτων επηρεάζονται από το σοκ των επιθέσεων. Επίσης εξετάζουν ξανά το θέμα του DNA και των αποτυπωμάτων, αλλά και τα κινητά τηλέφωνα.

Οι ασυνήθιστες κινήσεις των δραστών

Τα ερωτήματα είναι πολλά, όπως έχει πει και ο Γιώργος Καλλιακμάνης, αλλά και αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση. Σε μια μονοκατοικία μπήκαν τρεις άνθρωποι με όπλα που αυτό σημαίνει ότι δεν μπήκαν απλώς για μια διάρρηξη, αλλά για ληστεία. Ίσως τα όπλα τα είχαν για να απειλήσουν και σε περίπτωση συμπλοκής με την αστυνομία να μπορούν να ανταπεξέλθουν.


Επίσης, κατέστρεψαν τις κάμερες και αφαίρεσαν τις κάρτες μνήμης, αλλά από την άλλη άφησαν το κινητό τηλέφωνο δίπλα στον 32χρονο. Αυτό είναι ένα ερώτημα. Είναι ασυνήθιστο, όπως υποστηρίζουν. Έδεσαν τον 32χρονο με σπάγκο, δηλαδή δεν είχαν μαζί τους υλικά και του φίμωσαν το στόμα με μονωτική ταινία που βρήκαν μέσα στο σπίτι. Την κοπέλα αντίθετα την έδεσαν με ένα ρούχο τονίζουν οι αστυνομικοί που θεωρούν ότι οι περισσότερες κινήσεις τους είναι ασυνήθιστες.

Νέα βίντεο για το ύποπτο αυτοκίνητο

Νέα βίντεο για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά και την πορεία ενός ύποπτου σκουρόχρωμου αυτοκινήτου τα ξημερώματα της Τρίτης 11 Μαΐου έφερε στο φως το «Τούνελ». Πριν από μια εβδομάδα είχε παρουσιαστεί ακόμη ένα βίντεο που έδειχνε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο λίγα λεπτά αφότου έστριψε από την οδό Διαδόχου Παύλου στη Λεωφόρο Λαυρίου. Στα δύο νέα βίντεο, φαίνονται λεπτομέρειες του ύποπτου οχήματος.

Κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής, τηλεθεατής έστειλε νέο βιντεοληπτικό υλικό, στο οποίο διακρίνεται ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο και λίγα λεπτά αργότερα μία μηχανή, που φαίνεται να το ακολουθεί.

Το συγκεκριμένο υλικό είναι από κάμερες ασφαλείας κλειστού κυκλώματος από την οικία του στην οδό Καραϊσκάκη, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του εγκλήματος. Το σκούρο αυτοκίνητο περνά στις 05:07 το πρωί της Τρίτης 11 Μαΐου και τέσσερα λεπτά αργότερα, στις 05:11, ακολουθεί η μηχανή μ’ έναν αναβάτη, ο οποίος φαίνεται να φορά κουκούλα φούτερ. Το υλικό αυτό θα εξεταστεί από την αρμόδια αστυνομική Αρχή. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Τούνελ», υπάρχει μια αναμονή στην αστυνομία για ορισμένα στοιχεία, που μπορεί να οδηγήσουν στη λύση του γρίφου, όχι όμως άμεσα. [/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.