Χαμός στην Eurovision με τα σενάρια για χρήση κοκαΐνης από τους Maneskin: Η απάντηση που έδωσαν (pic & vid)

featured image

Οι Maneskin διέψευσαν τα σενάρια που τους ήθελαν να κάνουν χρήση κοκαΐνης κατά την διάρκεια της μετάδοσης της Eurovision.

Η Ιταλία με τους Maneskin ήταν η χώρα που κατέκτησε την πρώτη θέση στην Eurovision 2021, με ένα ανατρεπτικό ροκ τραγούδι.

Ωστόσο, δημιουργήθηκε ένας μικρός χαμός, μετά από φήμες πως έκαναν χρήση κοκαΐνης κατά την διάρκεια του διαγωνισμού.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κρήτη: Εγκεφαλικά νεκρή η 44χρονη που εμφάνισε θρομβοπενία μετά τον εμβολιασμό με Astrazeneca

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Φονικό στα Γλυκά Νερά – Δεν βρέθηκε ξένο DNA πάνω στην Καρολαϊν

Συγκεκριμένα, μετά την νίκη τους, στην συνέντευξη Τύπου ένας δημοσιογράφος ρώτησε τον τραγουδιστή του συγκροτήματος πως όταν καθόταν στον καναπέ φαινόταν σαν να έκανε χρήση κοκαΐνης.


«Λοιπόν συγχαρητήρια Ιταλία, πρέπει να ρωτήσω αυτό. Επειδή υπήρχε μια εικασία, κατά την διάρκεια της μετάδοσης, όταν στο βάθος φαινόταν να σκύβετε πάνω από το τραπέζι και να «σνιφάρετε» κάτι. Οι χρήστες του διαδικτύου υπέθεσαν πως παίρνετε κοκαΐνη. Τι ήταν αυτό;» ρώτησε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Τότε ο τραγουδιστής απάντησε: «Δεν παίρνω ναρκωτικά παιδιά. Σας παρακαλώ μην το λέτε αυτό, μην το λέτε».

Η απάντηση των Maneskin μέσω Instagram

Μάλιστα, το συγκρότημα ανήρτησε και ένα story στον λογαριασμό του στο Instagram, στο οποίο αναφέρεται αυτό το θέμα τονίζοντας: «Είμαστε σοκαρισμένοι, επειδή κάποιοι λένε πως ο Damiano παίρνει ναρκωτικά. Είμαστε εναντίον των ναρκωτικών και δεν έχουμε χρησιμοποιήσει πότε κοκαΐνη. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τεστ επειδή δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Είμαστε εδώ για να παίξουμε την μουσική μας και είμαστε χαρούμενοι για την νίκη μας στην Eurovision και θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους μας υποστήριξαν. Η Ροκ ποτέ δεν πεθαίνει. Σας αγαπάμε».

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.