«Ζήσαμε ταινία τρόμου»: Συγκλονίζει η περιγραφή Έλληνα που βρέθηκε στην πτήση Αθήνα-Βίλνιους (vid)

featured image

Τις στιγμές τρόμου και αγωνίας που έζησαν οι επιβάτες της πτήσης Αθήνας – Βίλνιους, που έκανε αναγκαστική  προσγείωση στην Λευκορωσία, περιγράφει ένας Έλληνας επιβάτης.

Στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega», μίλησε ένας εκ των επιβατών της πτήσης της Ryanair από Αθήνα για Βίλνιους , η οποία έκανε αναγκαστική προσγείωση στην Λευκορωσία για να συλληφθεί δημοσιογράφος – ακτιβιστής που επέκρινε το καθεστώς Λουκασένκο.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κρήτη: Εγκεφαλικά νεκρή η 44χρονη που εμφάνισε θρομβοπενία μετά τον εμβολιασμό με Astrazeneca

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Φονικό στα Γλυκά Νερά – Δεν βρέθηκε ξένο DNA πάνω στην Καρολαϊν

«Μπήκαμε στην πτήση για να πάμε στην οικογένειά μας. Ήμασταν σε διαδικασία προσγείωσης. Δέκα λεπτά πριν προσγειωθούμε στο Βίλνιους, μας ενημέρωσαν ότι πρέπει να κάνουμε αναγκαστική προσγείωση. Λέει ο πιλότος ότι πρέπει να κάνουμε αναγκαστική προσγείωση στο Μινσκ. Δεν μας εξήγησε τον λόγο. Προσγειωθήκαμε στο Μινσκ και ήμασταν σε αναμονή μέσα στο αεροπλάνο. Ήρθαν άνθρωποι και σκυλιά για έλεγχο. Μετά από μια ώρα κατεβήκαμε. Ήταν κανονική πτήση, σα να μη τρέχει τίποτα» σημείωσε.


Ο κ. Πέταλης, καθόταν πολύ κοντά με τον δημοσιογράφο που συνελήφθη. «Όταν ακούστηκε ότι γυρνάει Λευκορωσία το αεροπλάνο, είδα την αντίδραση του. Έπιανε το κεφάλι του σα να ξέρει ότι κάτι κακό θα συμβεί. Ήταν φοβισμένος. Τον έβλεπες και έλεγες κάτι συμβαίνει με αυτόν» υπογράμμισε.

Μετά την αναγκαστική προσγείωση στο Μινσκ οι επιβάτες περίμεναν σε έναν χώρο αναμονής. «Περιμέναμε στο χώρο αναμονής, δεν μας άφηναν να πάμε ούτε στην τουαλέτα. Μετά από λίγο ήρθαν κάποιοι υψηλόβαθμοι αστυνομικοί και τον συνέλαβαν. Αυτός καθόταν δίπλα μου, σα να μη συνέβαινε κάτι» πρόσθεσε.

«Ζήσαμε μια ταινία τρόμου» δήλωσε ο Έλληνας, εκφράζοντας την χαρά του που βρέθηκε ξανά με την οικογένειά του.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.