Ξυπνούν επώδυνες μνήμες: Συνεργείο καθαρισμού στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά – Συντετριμμένος ο 32χρονος

featured image

Συνεργείο καθαρισμού κατέφτασε σήμερα 24/5 στην μεζονέτα στα Γλυκά Νερά προκειμένου να καθαριστεί ο εσωτερικός χώρος, μετά το ειδικό υλικό που άφησε η σήμανση. Πρόκειται για το σπίτι που η 20χρονη Κάρολαϊν έχασε την ζωή της από τα χέρια αδίστακτων ληστών. Ο 32χρονος σύζυγός της ήταν εκεί για να τους δείξει τους χώρους του σπιτιού και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του T-live είναι ακόμα συντετριμμένος από τον φρικτό θάνατο που βρήκε η σύζυγός του και δε μπορούσε να μείνει για πολύ μέσα στο σπίτι του.

Γλυκά Νερά – «Δε θέλει να βρίσκεται ούτε λεπτό στο συγκεκριμένο σπίτι, στο συγκεκριμένο κολαστήριο που έχασε τη ζωή της η 20χρονη»


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κατερίνα Στάθη – Η φοιτήτρια Αρχιτεκτονικής με το εκπληκτικό κορμί

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δείτε για πρώτη φορά – Το βίντεο του “ντού” στο αυτοκίνητο του αστυνομικού Διευθυντή Ρόδου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δείτε το βίντεο απο την επίθεση στα μαγαζιά της γυμαίκας του Χαρδαλιά

«Έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική αστυνομία και σύντομα ευελπιστεί να έχει κάποιο νέο που να του απαλύνει τον πόνο ότι ο φονιάς της συζύγου του δεν θα κυκλοφορεί ελεύθερος. Αυτό που ήρθε να κάνει ο 32χρονος πιλότος εδώ είναι να δείξει τους χώρους στο συνεργείο καθαρισμού και να φύγει. Θα επιστρέψει μόνο, όταν τελειώσει το συνεργείο καθαρισμού. Δε θέλει να βρίσκεται ούτε λεπτό στο συγκεκριμένο σπίτι, στο συγκεκριμένο κολαστήριο που έχασε τη ζωή της η 20χρονη» ανέφερε ο δημοσιογράφος του T-live.

Ο υπεύθυνος του συνεργείου καθαρισμού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής και σημείωσε ότι το έργο είναι δύσκολο.

Δείτε το απόσπασμα:

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.