Έβαλε ταμπέλα “μπουρδελ@υ” στο σπίτι της πρώην του και της πετούσε αγγούρια

featured image

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί, αλλά και οι δικαστικοί λειτουργοί του Βόλου, όταν άκουσαν τις καταγγελίες μία 55χρονης γυναίκας, η οποία είχε βρει τον μπελά της, μετά από μία… αποτυχημένη ερωτική σχέση που είχε με 58χρονο!

Ο μεσήλικας, διαζευγμένος και πατέρας τριών παιδιών, φαίνεται ότι είχε βάλει στο μάτι την 55χρονη θέλοντας να συνάψει ερωτικό δεσμό μαζί της. Το τελευταίο διάστημα λοιπόν, σύμφωνα με όσα εκείνη καταγγέλλει, είχε γίνει η σκιά της.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πήγε με την Ferrari στην Νάξο διακοπές – Δείτε ποιος

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η φωτογραφία κολάζ που τρέλανε τον Λιβάνη. “Δεν υπάρχει κάτι πλεόν. Τέλος”

Μάλιστα επισκεπτόταν την οικία της συχνά, ενώ μία από τις φορές αυτές, ανάρτησε πινακίδα με τη λέξη “μπουρδέλο”! Και σαν μην έφταναν όλα αυτά, πήρε κόκκινο σπρέι και έγραφε υβριστικά συνθήματα στους τοίχους της κατοικίας της! Παράλληλα, πετούσε στην αυλή του σπιτιού της, ντομάτες, αγγούρια και εσώρουχα!

 

 

Η γυναίκα του έκανε μήνυση και πλεόν ο 58χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για έργω εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση κατ’ εξακολούθηση, ενώ παρά το αίτημά του χθες στο Αυτόφωρο να αρθεί η κράτησή του, αυτό δεν έγινε αποδεκτό από το δικαστήριο. [/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.