«Όσο δεν μιλάμε, τόσο περισσότερο ανησυχεί» – Τι απαντούν στον Φιλιππίδη οι γυναίκες που τον κατήγγειλαν

featured image

Σε λίγες ημέρες αναμένεται η κλήση του Πέτρου Φιλιππίδη ενώπιον του εισαγγελέα προκειμένου να δώσει εξηγήσεις στις δικαστικές αρχές, οι οποίες και θα αποφασίσουν ή όχι την προφυλάκισή του.

Υπενθυμίζεται πως ίδιος υποστηρίζει πως έχει πέσει Θύμα αδυσώπητης συκοφαντίας. Ο ηθοποιός ύστερα από την άσκηση ποινικής δίωξης κατηγορείται για έναν βιασμό και δυο απόπειρες του ίδιου αδικήματος στο πολυσέλιδο απολογητικό του του υπόμνημα που αποκαλύπτει η Realnews αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Το υπόμνημα του Πέτρου Φιλιππίδη

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κρήτη: Εγκεφαλικά νεκρή η 44χρονη που εμφάνισε θρομβοπενία μετά τον εμβολιασμό με Astrazeneca

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Φονικό στα Γλυκά Νερά – Δεν βρέθηκε ξένο DNA πάνω στην Καρολαϊν

Στο υπόμνημά του ο ηθοποιός απαντά σε όλες τις καταγγελίες σε βάρος του, ακόμα και σε αυτές που λόγω παραγραφής ο εισαγγελέας δεν άσκησε ποινική δίωξη όπως των γνωστών ηθοποιών Λένα Δροσάκη και Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Με την τελευταία μάλιστα, στο απολογητικό του υπόμνημα ο Πέτρος Φιλιππίδης ισχυρίζεται ότι διατηρούσε ερωτική σχέση, κάτι που γνώριζε και η σύζυγός του.

’’Η Παπαχαραλάμπους επιδίωκε επαφή μαζί μου’’

Για την πιο βαριά κατηγορία, αυτή του βιασμού ο Πέτρος Φιλιππίδης ισχυρίζεται πως ουδέποτε προσέγγισε ερωτικά την καταγγέλλουσα αλλά αντιθέτως εκείνη επιδίωκε διαρκώς επαφή μαζί του προκαλώντας του αμηχανία αλλά και έντονους καβγάδες με την σύζυγό του. Σε ότι έχει να κάνει με τις δυο γνωστές ηθοποιούς, ο ίδιος ισχυρίζεται πως τα κίνητρά τους είναι κίνητρα εκδίκησης.

’’Δεν υφίστανται όσα καταγγέλλει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους’’

Συγκεκριμένα για την καταγγελίας της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους αναφέρει πως δεν υφίστανται τα όσα ισχυρίζεται αφού επί έξι μήνες διατηρούσαν ερωτικό δεσμό


“Είναι καθ’ όλα ψευδής ο ισχυρισμός ότι, κατά την διάρκεια των προβών στο θέατρο, την απομόνωνα για να επωφεληθώ με τεχνάσματα και δικαιολογίες. Ήδη διατηρούσαμε ερωτική σχέση. Τη σχέση μας αυτή βέβαια επιβεβαιώνουν και οι μάρτυρες που έχουν ήδη καταθέσει, συμπεριλαμβανομένης και της συζύγου μου, η οποία αναπόφευκτα έγινε γνώστρια της σχέσης αυτής, καθότι ήταν σοβαρή και είχα εμπλακεί ιδιαίτερα συναισθηματικά” αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σιγή ιχθύος από τις καταγγέλλουσες 

Από την πλευρά των ηθοποιών, η «σιγή ιχθύος» που τηρείται αυτή την περίοδο αποτελεί μια συνειδητή απόφαση, η οποία μάλιστα έχει ληφθεί από κοινού. Σύμφωνα με τον στενό κύκλο τους, όπως αναφέρει η εφημερίδα Real News της Κυριακής, η στάση αυτή αποτελεί για την ώρα την καλύτερη απάντηση στον Πέτρο Φιλιππίδη.

«θα μιλήσουμε όταν έρθει η ώρα»

Όπως μάλιστα αναφέρουν με νόημα στους δικούς τους ανθρώπους «θα μιλήσουμε όταν έρθει η ώρα», τονίζοντας μάλιστα με νόημα πως «όσο δεν απαντάμε, τόσο περισσότερο ανησυχεί». Και σε αυτό είναι κάθετες. Ειδικά μετά τη δημοσιοποίηση του ισχυρισμού του πρωταγωνιστή περί ερωτικής σχέσης που διατηρούσε με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ενοχλήθηκαν και συσπειρώθηκαν ακόμα περισσότερο, παίρνοντας απόφαση να μην κάνουν καμία δήλωση και να μην δώσουν την παραμικρή απάντηση για όλα αυτά, πιστεύοντας πως σε αυτό στόχευε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Μάλιστα, ακόμα και στις συνεντεύξεις που είχαν προγραμματίσει να δώσουν σε τηλεοπτικές εκπομπές ή άλλα μέσα ενημέρωσης, οι ηθοποιοί κατάφεραν να προσπεράσουν με ευγένεια και διπλωματικό τρόπο τις ερωτήσεις που αφορούσαν τον Πέτρο Φιλιππίδη, προβαίνοντας σε πιο γενικές τοποθετήσεις για τις καταγγελίες παρενοχλητικών συμπεριφορών.

Παράλληλα, σύμφωνα με την Real News, νομικές πηγές διαψεύδουν πως η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ετοιμαζόταν να υποβάλει μήνυση εναντίον του ηθοποιού για συκοφαντική δυσφήμηση, εξαιτίας των όσων κατέθεσε στην απολογία του σε σχέση με εκείνη. Καμία τέτοια σκέψη δεν υπήρξε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ενώ παράλληλα, τηρώντας την κοινή στάση που αναφέρθηκε παραπάνω καμία εμπλεκόμενη δεν πρόκειται να κάνει καμία ενέργεια πριν την ώρα της κρίσης. [/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.