Άνω κάτω η Πάρος από τα γυρίσματα γερμανικού ριάλιτι – Σεξ, παραβάσεις και… ασφαλιστικά μέτρα (video)

featured image

Ένα γερμανικό ριάλιτι που κάνει γυρίσματα στην Πάρο έχει αναστατώσει την τοπική κοινωνία του νησιού ενώ ήδη κατατέθηκαν ασφαλιστικά μέτρα. Κι αυτό γιατί οι συμμετέχοντες κάνουν σεξ όπου βρουν, ενώ το περιεχόμενο του είναι ιδιαίτερα σεξιστικό!

Ο λόγος για το reality «Are you the one», το οποίο προβάλλεται στην τηλεόραση από το MTV.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κατερίνα Στάθη – Η φοιτήτρια Αρχιτεκτονικής με το εκπληκτικό κορμί

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δείτε για πρώτη φορά – Το βίντεο του “ντού” στο αυτοκίνητο του αστυνομικού Διευθυντή Ρόδου

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δείτε το βίντεο απο την επίθεση στα μαγαζιά της γυμαίκας του Χαρδαλιά

Όπως αναφέρει το protothema.gr ο δικηγόρος Νικόλαος Αγαπηνός είναι εκίνος που κατέθεσε τα ασφαλιστικά μέτρα προκειμένου να επανέλθει η νομιμότητα καθώς όπως ανέφερε η ανακοίνωση του γραφείου του δικηγορου, «πέρα από την υποβάθμιση του πολιτιστικού περιβάλλοντος υφίστανται πλείστες παραβάσεις πολεοδομικής φύσεως υγειονομικής φύσεως, κίνδυνος φωτιάς, χρήσης γης ηχορύπανσης και πλείστων άλλων διατάξεων της νομοθεσίας μας».

Σημειώνεται πως η δικηγορική εταιρεία έχει ήδη κοινοποιήσει την ανωτέρω καταγγελία στον δήμαρχο Πάρου, στην πολεοδομία Δόμησης Δήμου Νάξου και μικρών Κυκλάδων, στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, στην Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας, στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, στο Υπουργείο Τουρισμού, στον ΕΟΤ, στον διοικητή του ΑΤ Πάρου, στη διοικήτρια πυροσβεστική υπηρεσία Κυκλάδων, στην διεύθυνση Δασών Κυκλάδων, στην υπηρεσία αρχαιοτήτων Κυκλάδων και στην υπηρεσία νεότερων μνημείων και τεχνικών έργων Αττικής, ανατολικής Στερεάς και Κυκλάδων.


«Τα ανωτέρω γυρίσματα εκτυλίσσονται υπό την ανοχή αν όχι υπό την συνδρομή των τοπικών αρχών και για αυτό η δικηγορική μας εταιρεία απαιτεί και ζητεί τη συνδρομή της κεντρικής διοίκησης για την αποκατάσταση της νομιμότητας και την επιβολή των κυρώσεων σε αυτούς που πιστεύουν ότι η χώρα μας είναι ένα άναρχο τοπίο», δήλωσε ο δικηγόρος και συνέχισε: «Η δικηγορική μας εταιρεία υπέρμαχος της νομιμότητας κατέθεσε ήδη αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά όλων των υπαιτίων με αίτημα χορήγησης προσωρινής διαταγής προκειμένου οι παραβάτες να υποχρεωθούν να παραλείπουν τις ως άνω παράνομες πράξεις».

Το ριάλιτι «Are you the one»

«Πρόκειται για ένα τηλεοπτικό προϊόν (reality show) υποβαθμισμένης ποιοτικής απόψεως με έντονο σεξουαλικό περιεχόμενο, που απευθύνεται προφανώς στα κατωτέρα ένστικτα του τηλεοπτικού κοινού στο οποίο συμμετέχουν νεαρά ανύπαντρα άτομα, δέκα άνδρες και δέκα γυναίκες οι οποίοι συμβιώνουν σε κοινή κατοικία με σκοπό να δημιουργήσουν ερωτικές σχέσεις», αναφέρεται χαρακτηριστικά στα ασφαλιστικά μέτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον περασμένο Απρίλιο γυρίζεται σε βίλες η δεύτερη σεζόν του reality στον Κάμπο της Πάρου στη θέση Κρωτήρι σε απόσταση 400μ. από την Παραλία Φάραγγας.

Όπως τονίζεται στα ασφαλιστικά μέτρα η συμπεριφορά των μελών της παραγωγής δημιουργει μεγάλο πρόβλημα σε κατοίκους της περιοχής όπως επίσης και σε ενοίκους άλλων κατοικιών στην ευρύτερη περιοχή.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.