Σοβαρά "μπλεξίματα" για τη Τζούλια Αλεξανδράτου

featured image

Την αλλαγμένη όψη της και τα επιπλέον χαμένα κιλά σχολίασαν πρόσφατα πολλοί στην εμφάνιση της Τζούλιας Αλεξανδράτου στο OnlyFans.

Στην επί πληρωμή πλατφόρμα OnlyFans, γνωστή για το… πικάντικο έως ακατάλληλο περιεχόμενό της, στην οποία έχει στραφεί τον τελευταίο καιρό η «εθνική μας πορνοστάρ» όπου με προκλητικά βίντεο και φωτογραφίες, διαφημίζει την παρουσία της στη δημοφιλή συνδρομητική πλατφόρμα που μετρά εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Υπενθυμίζεται πως το πρώην μοντέλο δεν πρωταγωνιστεί πλέον σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου ενώ τα τελευταία χρόνια ζει στο εξωτερικό.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Στην επί πληρωμή πλατφόρμα OnlyFans, γνωστή για το… πικάντικο έως ακατάλληλο περιεχόμενό της, στην οποία έχει στραφεί τον τελευταίο καιρό η «εθνική μας πορνοστάρ» όπου με προκλητικά βίντεο και φωτογραφίες, διαφημίζει την παρουσία της στη δημοφιλή συνδρομητική πλατφόρμα που μετρά εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η φωτογραφία κολάζ που τρέλανε τον Λιβάνη. “Δεν υπάρχει κάτι πλεόν. Τέλος”

Υπενθυμίζεται πως το πρώην μοντέλο δεν πρωταγωνιστεί πλέον σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου ενώ τα τελευταία χρόνια ζει στο εξωτερικό.

Τι αποκάλυψε η μεγάλη έρευνα!

Ο βρετανικός συνδρομητικός ιστότοπος Only Fans δεν καταφέρνει να εμποδίσει αποτελεσματικά ανήλικους χρήστες να πουλάνε και να εμφανίζονται σε βίντεο άσεμνου περιεχομένου στην πλατφόρμα, διαπίστωσε μεγάλη δημοσιογραφική έρευνα που διεξήγαγε το BBC.

Όπως αποκαλύπτει το σχετικό δημοσίευμα, άτομα κάτω των 18 ετών έχουν δημιουργήσει λογαριασμούς χρησιμοποιώντας ψεύτικες ταυτότητες, ενώ η αστυνομία έκανε λόγο για την περίπτωση μιας 14χρονης που κατάφερε να ανοίξει account με το… διαβατήριο της γιαγιάς της.

Σύμφωνα με τον πιο υψηλόβαθμο αξιωματούχο της βρετανικής αστυνομίας στον τομέα της προστασίας παιδιών, παιδιά πέφτουν θύματα «εκμετάλλευσης» στην πλατφόρμα. Το OnlyFans από τη μεριά του υποστηρίζει ότι τα συστήματα επαλήθευσης ηλικίας που εφαρμόζει συμμορφώνονται και με το παραπάνω με τις κανονιστικές απαιτήσεις. Η πλατφόρμα έχει περισσότερους από ένα εκατομμύριο «δημιουργούς» που μοιράζονται βίντεο κλιπ, φωτογραφίες και ανταλλάζουν μηνύματα με τους συνδρομητές τους έναντι ενός μηνιαίου ποσού.

Το OnlyFans, που φιλοξενεί όλο αυτό το υλικό, κρατά μερίδιο 20% από όλες τις πληρωμές. Υπάρχουν πολλά είδη περιεχομένου στην πλατφόρμα, όμως αυτό για το οποίο είναι κυρίως γνωστή είναι η πορνογραφία. Γι’ αυτό και απαιτείται από όλους τους χρήστες να είναι άνω των 18 ετών.

Ορισμένοι δημιουργοί βγάζουν εκατομμύρια μέσω των λογαριασμών τους, ωστόσο για τη μεγάλη πλειοψηφία των creators η πλατφόρμα ήταν ένας τρόπος να κερδίσουν τα προς το ζην ή να ενισχύσουν το εισόδημά τους εν μέσω της πανδημίας. Το BBC αποφάσισε να ερευνήσει καταγγελίες για ανήλικα άτομα που πωλούν πορνογραφικό υλικό στο site, παρότι είναι παράνομη η ανάρτηση ανάρμοστων εικόνων με έφηβους ή παιδιά. Στο πλαίσιο της έρευνας, οι δημοσιογράφοι ανακάλυψαν ότι μια 17χρονη από ένα προάστιο της νοτιοανατολικής Αγγλίας πουλούσε βίντεο που την έδειχναν να αυνανίζεται και να χρησιμοποιεί sex toys. Επίσης, ένα άτομο κάτω των 18 ετών συμμετείχε σε σεξουαλικά βίντεο που ανέβασε ένας λογαριασμός ενήλικου χρήστη από τη Νεβάδα των ΗΠΑ, παραβιάζοντας τους όρους και τις προϋποθέσεις του ιστότοπου.

Οι δημοσιογράφοι του BBC κατάφεραν επίσης να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό για μια ανήλικη χρήστη, χρησιμοποιώντας την ταυτότητα μιας 26χρονης γυναίκας και αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο ότι η διαδικασία επαλήθευσης της ηλικίας που εφαρμόζει το site μπορεί να «ξεγελαστεί».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πήγε με την Ferrari στην Νάξο διακοπές – Δείτε ποιος

Παρόλο που το OnlyFans υποστηρίζει ότι πλέον οι επίμαχοι λογαριασμοί έχουν κλείσει, το BBC News μίλησε με ειδικούς στην προστασία των παιδιών, εκπαιδευτικούς και στελέχη της αστυνομίας για φαινόμενα ανήλικων χρηστών στην πλατφόρμα, και απέκτησε πρόσβαση σε ανώνυμες σημειώσεις συμβούλων της υπηρεσίας Childline που απευθύνεται σε παιδιά και εφήβους. Αυτές οι σημειώσεις περιλάμβαναν την περίπτωση ενός κοριτσιού, που εκμυστηρεύθηκε σε συμβούλους ότι είχε αποκτήσεις πρόσβαση στο site όταν ήταν μόνο 13 ετών.

Μερικές σοβαρές περιπτώσεις που αναφέρει το άρθρο, βάσει των πληροφοριών του από τις παραπάνω πηγές, είναι οι εξής:

– Σχολεία μοιράστηκαν ανώνυμες αναφορές για μαθήτριες και μαθητές που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα, συμπεριλαμβανομένης μιας 16χρονης που καυχήθηκε στη σύμβουλο καριέρας ότι βγάζει ένα σωρό χρήματα και επιδεικνύει τις εξωφρενικές δαπάνες της στο Instagram.

– Υπάρχουν καταγγελίες στην αστυνομία από παιδιά που ισχυρίζονται ότι έχουν ανέβει χωρίς τη συγκατάθεσή τους φωτογραφίες τους στο site, ενώ μια 17χρονη είχε καταγγείλει ότι είχε πέσει θύμα εκβιασμού.

– Παιδιά που αγνοούνται εμφανίζονται σε βίντεο του OnlyFans, σύμφωνα με έναν αμερικανικό φορέα εποπτείας, που κάνει λόγο και για σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών.

«Γίνεται όλο και πιο εμφανές ότι παιδιά χρησιμοποιούν το OnlyFans. Η εταιρεία δεν λαμβάνει επαρκή μέτρα για να αποτρέψει παιδιά από το να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία να βγάλουν χρήματα ή από το να πέσουν τα ίδια θύματα εκμετάλλευσης» λέει ο αστυνομικός διευθυντής Σάιμον Μπέιλι, επικεφαλής του αρμόδιου τμήματος για την προστασία των παιδιών.

«Ξεκίνησε με φωτογραφίες ποδιών»

Η 17χρονη Λία κατάφερε να ανοίξει λογαριασμό χρησιμοποιώντας ένα πλαστό δίπλωμα οδήγησης και ξεκίνησε να πουλάει ανάρμοστα βίντεο. Αποκάλυψε την αλήθεια στη μαμά της τον περασμένο Ιανουάριο, όταν η τράπεζα «πάγωσε» τον λογαριασμό της αφού έλαβε μια πληρωμή που ξεπερνούσε τις 5.000 λίρες, για τη διάθεση του ακατάλληλου υλικού στο site. H μητέρα της έφηβης περιέγραψε στο BBC το σοκ και την έκπληξή της όταν έμαθε την αλήθεια: «Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί κάποιοι άνθρωποι ήταν πρόθυμοι να πληρώσουν τόσα λεφτά για κάτι τέτοιο».

Η Λία είχε αρκετά θέματα μεγαλώνοντας και για μεγάλα διαστήματα απείχε από το σχολείο. Κάποια στιγμή είχαν διακινηθεί στο σχολείο όπου φοιτούσε γυμνές φωτογραφίες της, χωρίς τη συγκατάθεσή της. Όπως είπε στη μαμά της, αρχικά σκόπευε να ποστάρει μόνο φωτογραφίες των ποδιών της, έχοντας προηγουμένως βγάλει κάποια χρήματα πουλώντας τέτοιο υλικό μέσω Snapchat. Σύντομα όμως άρχισε να ανεβάζει πιο σεξουαλικό περιεχόμενο, με αυνανισμό και χρήση sex toys. Η Λία χρησιμοποίησε το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που έβγαλε για να κάνει δώρα στον τότε φίλο της, με τον οποίο έχουν πλέον χωρίσει.

Η Λία σταμάτησε να ποστάρει στην πλατφόρμα, ωστόσο ο λογαριασμός της παρέμενε ενεργός για περίπου 4 μήνες μετά την καταγγελία, με πάνω από 50 φωτογραφίες και βίντεο. Μόνον αφού επικοινώνησε το BBC με την εταιρεία έκλεισε τελικά ο λογαριασμός.

Η 14χρονη που πουλούσε γυμνές φωτογραφίες

Ακόμα μια σοκαριστική περίπτωση που αναφέρει το άρθρο του BBC είναι εκείνη μιας 14χρονης κοπέλας που κατάφερε να φτιάξει σελίδα στην πλατφόρμα χρησιμοποιώντας το διαβατήριο και τα τραπεζικά στοιχεία της γιαγιάς της. Σύμφωνα με όσα είπαν στους δημοσιογράφους αστυνομικοί από το Χέρτφορντσαϊρ, το κορίτσι μετέφερε τα χρήματα που έμπαιναν στον λογαριασμό της γιαγιάς της, από τις συνδρομές για το ακατάλληλο υλικό που ανέβαζε, σε δικό της τραπεζικό λογαριασμό.

Αναφορικά με αυτήν την περίπτωση, η πλατφόρμα διαβεβαίωσε το BBC ότι το τελευταίο διάστημα έχει αναβαθμίσει το σύστημα επαλήθευσης ηλικίας που χρησιμοποιεί, ώστε στο μέλλον να υπάρχουν ακόμα λιγότερες πιθανότητες να συμβεί κάτι παρόμοιο. Ωστόσο το BBC δοκίμασε αυτό το νέο «εξαιρετικά αποτελεσματικό σύστημα» τον Απρίλιο: Όταν η ψεύτικη ταυτότητα απορρίφθηκε, οι δημοσιογράφοι κατάφεραν να φτιάξουν έναν λογιαριασμό στο OnlyFans για μια 17χρονη, χρησιμοποιώντας το διαβατήριο της 26χρονης αδελφής της. Η κοπέλα φυσικά δεν χρησιμοποίησε ποτέ τον λογαριασμό που φτιάχτηκε για αποκλειστικά ερευνητικούς λόγους.

Το site απαιτεί από τους υποψήφιους creators να ποζάρουν δίπλα από ένα έγγραφο ταυτότητας και στη συνέχεια να υποβάλουν μια φωτογραφία που τους δείχνει να το κρατούν δίπλα στο πρόσωπό τους. Ωστόσο το σύστημα της πλατφόρμας απέτυχε να ξεχωρίσει τα δυο κορίτσια, παρά την ηλικιακή τους διαφορά.

Πηγή: patkiout.gr

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.