Γλυκά νερά: Αυτά είπε η ψυχολόγος της Καρολάιν στους αστυνομικούς

featured image

Δολοφονία Γλυκά Νερά: Μία νέα κατάθεση για τη δολοφονία της νεαρής μητέρας στα Γλυκά νερά, ανατρέπει τα σενάρια που είχαν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες. Η κατάθεση της ψυχολόγου

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πήγε με την Ferrari στην Νάξο διακοπές – Δείτε ποιος

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η φωτογραφία κολάζ που τρέλανε τον Λιβάνη. “Δεν υπάρχει κάτι πλεόν. Τέλος”

Οι αναλυτές ασφαλείας εξετάζουν δύο νέα βίντεο από κάμερες παρακολούθησης σπιτιών της περιοχής, προκειμένου να εντοπιστεί το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δολοφόνοι της Καρολάιν για να φτάσουν στο σπίτι του ζευγαριού. Σύμφωνα με το νέο υλικό, ένα σκουρόχρωμο όχημα, περνά επί της οδού Καραϊσκάκη στις 05:07 το πρωί της Τρίτης 11 Μαΐου. Τέσσερα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στις 05:11, περνάει και μία μηχανή, με τον αναβάτη της να φοράει κουκούλα φούτερ.


Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, η ψυχολόγος της Κάρολαιν, η οποία έδωσε κατάθεση στο τμήμα ανθρωποκτονιών, υποστηρίζει πως το ζευγάρι ήταν αγαπημένο και πολύ δεμένο.

«Με ενοχλούν όλα τα σενάρια που βγαίνουν, είναι απάνθρωπα και με στεναχωρούν. Έρχονταν τα παιδιά και έφερναν το μωράκι τους. Πάντα αγκαλιά. Ο Μπάμπης βιώνει το δικό του δράμα με αξιοπρέπεια και δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει και δεν θα λυγίσει. Ήταν πολύ υποστηρικτικός σύζυγος. Ήταν ένα εξαιρετικό ζευγάρι».

Πριν από μερικούς μήνες, το ζευγάρι είχε αγοράσει ένα οικόπεδο. Η ψυχολόγος είχε συμβουλέψει την νεαρή μητέρα να μην το αναφέρει πουθενά για τη δική της ασφάλεια, όμως η Καρολάιν ήταν πολύ χαρούμενη για το συγκεκριμένο γεγονός και το ανέφερε σε πολλούς. Η συγκεκριμένη αγορά ερευνάται από τους αξιωματικούς που χειρίζονται την υπόθεση, σχεδόν από την αρχή. Σύμφωνα με την ψυχολόγο, η 20χρονη είχε σκοπό να συνεχίσει τις σπουδές της.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Mega [/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.