Η διαρροή για την πρόταση εκατομμυρίων στους κριτές του MasterChef από την Acun Medya και…

featured image

To τηλεοπτικό colpo grosso της δεκαετίας εμπνεύστηκε ο Acun Ilicali ο οποίος έχει αρχίσει να προκαλεί μεγάλο πονοκέφαλο στο Star, αυτή τη φορά όχι λόγω της επιτυχίας του Survivor.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News, ο Τούρκος παραγωγός έχει ήδη προσεγγίσει τους τρεις κριτές του MasterChef -Σωτήρη Κοντιζά, Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Πάνο Ιωαννίδη– προκειμένου να τους «κλείσει» για νέο μαγειρικό ριάλιτι του ΣΚΑΪ το οποίο στόχος είναι να κάνει πρεμιέρα στο πρώτο μισό της ερχόμενης σεζόν και να παίζει απέναντι από το… GNTM!


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πήγε με την Ferrari στην Νάξο διακοπές – Δείτε ποιος

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η φωτογραφία κολάζ που τρέλανε τον Λιβάνη. “Δεν υπάρχει κάτι πλεόν. Τέλος”

Το ποσό δε που φέρεται να τους πρότεινε είναι εξωπραγματικό, καθώς αγγίζει το 1.000.000€ για τον καθένα τους, με εγγύηση συνεργασίας τριών ετών με κλειστό συμβόλαιο. Να σημειωθεί πως ο Ilicali έχει τα δικαιώματα του τουρκικού MasterChef, με αποτέλεσμα να γνωρίζει καλά τι και πώς πουλάει. Γι’ αυτό και αναζητά ένα μαγειρικό ριάλιτι ίδιας ή μεγαλύτερης δυναμικής για τον ΣΚΑΪ.


Το Star από τη μεριά του, «χτύπησε» με αντιπρόταση στους τρεις κριτές τους οποίους μέχρι σήμερα κρατούσε με νέα συμβόλαια κάθε σεζόν.

Τώρα, το κανάλι της Κηφισιάς φέρεται να προχωρά σε αντιπρόταση υψηλών αξιώσεων, με κατά πολλές χιλιάδες ευρώ αυξημένους μισθούς και συμβόλαια μεγαλύτερης διάρκειας.

Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, οι οριστικές απαντήσεις δεν έχουν δοθεί, ωστόσο το τοπίο θα πρέπει να ξεκαθαρίσει άμεσα, συγκεκριμένα πριν τον τελικό του MasterChef στις 9 Ιουνίου, καθώς ο σταθμός θα κυκλοφορήσει αμέσως το trailer της επόμενης σεζόν -της 6ης κατά σειρά στο Star- και πρέπει να γνωρίζει αν θα συμπεριλάβει τους τρεις τους.

Κάτι μου λέει πώς και οι τρείς θα μείνουν στο Star καθώς η πρόταση ήταν μυστική και κάποιοι ωφελήθηκαν πολύ… αφότου διέρρευσε. Με αγάπη πάντα.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.