Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο δάσκαλος που έστελνε ερωτικά μηνύματα σε μαθήτριες

featured image

Ελεύθερος με όρους, μεταξύ των οποίων να μην πλησιάζει τις μαθήτριες που τον κατήγγειλαν, αφέθηκε ο δάσκαλος, ο οποίος έστελνε ανάρμοστα μηνύματα.

Ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων, μεταξύ των οποίων και η απαγόρευση προσέγγισης των θυμάτων και χρηματικής εγγύησης, αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο εκπαιδευτικός που συνελήφθη μετά από καταγγελίες γονιών μαθητριών του ότι τις παρενοχλούσε με ανάρμοστα μηνύματα.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Κατερίνα Στάθη – Η φοιτήτρια Αρχιτεκτονικής με το εκπληκτικό κορμί

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δείτε το βίντεο απο την επίθεση στα μαγαζιά της γυμαίκας του Χαρδαλιά

Ο δάσκαλος σε σχολείο της Νοτιοανατολικής Αττικής απολογήθηκε για δύο κατηγορίες και με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν ότι μπορεί να αφεθεί ελεύθερος με την επιβολή όρων. Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί της απαγόρευσης προσέγγισης των τριών μαθητριών, που οι γονείς τους τον κατήγγειλαν, σε απόσταση κάτω των 500 μέτρων, καθώς και κάθε επικοινωνίας με οποιοδήποτε μέσο μαζί τους.


Επίσης, του επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από την χώραυποχρέωση εμφάνισης ανά τακτά διαστήματα σε αστυνομικό τμήμα και καταβολή χρηματικής εγγύησης 5.000 ευρώ.

Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν αφορούν μόνο πλημμεληματικού βαθμού πράξεις και όχι μία σε βαθμό κακουργήματος και μία σε πλημμεληματικό βαθμό, όπως έγινε αρχικά γνωστό. Συγκεκριμένα, βαρύνεται με παράβαση του άρθρου 342 του Ποινικού Κώδικα, που αφορά κατάχρηση ανηλίκου όπως ορίζεται στην παράγραφο 2: «Ο ενήλικος ο οποίος απευθύνει χειρονομίες, προτάσεις ή εξιστορεί ή απεικονίζει ή παρουσιάζει πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα σε ανήλικο, τον οποίον του έχουν εμπιστευθεί για να τον επιβλέπει ή να τον φυλάσσει, έστω και προσωρινά, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δείτε για πρώτη φορά – Το βίντεο του “ντού” στο αυτοκίνητο του αστυνομικού Διευθυντή Ρόδου

Να σημειωθεί ότι η κατάχρηση ανηλίκου είναι κακουργηματικού βαθμού αν ο δράστης ενεργεί γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κάτω των 14 ετών. Επιπλέον, βαρύνεται και με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας μέσω διαδικτύου, ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 15 έτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.