Απίστευτη γκάφα στον «αέρα»: Μπέρδεψε τον δεύτερο εμβολιασθέντα που πέθανε με τον συγγραφέα Σαίξπηρ (vid)

featured image

Δημοσιογράφος του Canal 26 μπέρδεψε τον Ουίλιαμ Σαίξπηρ, τον δεύτερο άνθρωπο που εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊού με τον Άγγλο συγγραφέα.

Ο Ουίλιαμ Μπιλ Σαίξπηρ έγινε γνωστός όχι μόνο λόγω της συνωνυμίας του με τον Άγγλο συγγραφέα, αλλά και γιατί έγινε από τους πρώτους ανθρώπους που εμβολιάστηκαν κατά του κορονοϊού. Συγκεκριμένα ο 81χρονος ήταν ο δεύτερος που εμβολιάστηκε μετά από μια 91χρονη.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πήγε με την Ferrari στην Νάξο διακοπές – Δείτε ποιος

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η φωτογραφία κολάζ που τρέλανε τον Λιβάνη. “Δεν υπάρχει κάτι πλεόν. Τέλος”

Πριν από μερικές μέρες ο Σαίξπηρ πέθανε στο νοσοκομείο όπου εμβολιάστηκε από μια μακροχρόνια ασθένεια και η είδηση αυτή αποτέλεσε αφορμή για μια μεγάλη γκάφα στον «αέρα» καναλιού της Αργεντινής.


Μια δημοσιογράφος του Canal 26 μπέρδεψε τον Ουλίαμ Μπιλ Σαίξπηρ με τον συγγραφέα, ο οποίος έχει πεθάνει από το 1616! «Η είδηση μας αφήνει όλους με το στόμα ανοιχτό αν αναλογιστούμε το μέγεθος αυτού του άνδρα», ανέφερε την ώρα που έπαιζε βίντεο με τον εμβολιασμό του 81χρονου, τον περασμένο Δεκέμβριο με Pfizer.

«Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένας από τους πιο σημαντικούς συγγραφείς, για μένα ο πιο σημαντικός της Αγγλίας», πρόσθεσε για να συνεχίσει τις γκάφες, αφού έκανε λάθος και στο εμβόλιο που έλαβε ο 81χρονος. «Είναι από τους πρώτους που έλαβαν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού. Μιλάμε για το AstraZeneca. Πέθανε στην Αγία στα 81 του χρόνια», κατέληξε.

Το βίντεο με τις… γκάφες της έγινε αμέσως viral στα σόσιαλ μίντια, με τα σχόλια να πέφτουν βροχή. «Ήταν μια πρόοδος, εμβολιάστηκε πριν από 450 χρόνια» έγραψε κάποιος.

Ο Ουίλιαμ Μπιλ Σαίξπηρ ήταν επαγγελματίας φωτογράφος και απεβίωσε από εγκεφαλικό επεισόδιο. Πέραν της συνωνυμίας του με τον Άγγλο συγγραφέας, τον περασμένο Δεκέμβριο έγινε πρωτοσέλιδο καθώς έγινε ο πρώτος άνθρωπος που έλαβε το εμβόλιο της Pfizer.

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.