Μοιράζει εξώδικα απο το κελί ο Φουρθιώτης – Ποιός είναι ο σημερινός “στόχος” του

featured image

Εξώδικο του Μένιου Φουρθιώτη στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, αναφορικά με τις δηλώσεις που είχε κάνει για εκείνον με αφορμή την μεταφορά του στο Δρομοκαΐτειο. Ο παρουσιαστής, ο οποίος παραμένει στη φυλακή εδώ και περίπου έναν μήνα, είχε μεταφέρει στο Δρομοκαΐτειο ωστόσο δεν κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή του.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Πήγε με την Ferrari στην Νάξο διακοπές – Δείτε ποιος

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Η φωτογραφία κολάζ που τρέλανε τον Λιβάνη. “Δεν υπάρχει κάτι πλεόν. Τέλος”

Σχολιάζοντας την είδηση ο κ. Γιαννάκος είχε εκφράσει την ευχαρίστησή του για το ότι αποφασίστηκε να μην γίνει εισαγωγή του, αναφέροντας πως «συνήθως οι διάσημοι ζητούν αρκετά προνόμια που δεν θα έπρεπε να έχουν. Το Δρομοκαΐτειο δεν είναι παραθεριστικός χώρος για το κάθε ψώνιο» είχε σημειώσει ακόμη, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του παρουσιαστή, ο οποίος τον είχε καταγγείλει για «παραβίαση του απορρήτου» και είχε δώσει διευκρινίσεις αναφορικά με τη μεταφορά του.


«Ανεξαρτήτως της ποινικά κολάσιμης, βάναυσης και απαράδεκτης παραβίασης των προσωπικών μου δεδομένων η οποία έχει τελεστεί, δια των ως άνω δημοσιευμάτων, επιχειρείται η διαπόμπευσή μου» σημειώνεται, ειδικότερα, στο εξώδικό, και ο παρουσιαστής ζητά δημόσια συγγνώμη. «Σας καλώ εντός προθεσμίας δέκα ημερών (…) να προβείτε σε ολοσχερή αποκατάσταση της τιμής και υπόληψής μου, ζητώντας δημοσίως συγγνώμη από το πρόσωπό μου και δημοσιεύοντας, ταυτόχρονα, τα αληθή και πραγματικά γεγονότα και συγκεκριμένα ολόκληρο το κείμενο της παρούσας εξώδικης δήλωσης μου» αναφέρεται ειδικότερα και συμπληρώνει: «Σας καλώ, επίσης, όπως απέχετε στο εξής να αναφέρεστε στο πρόσωπό μου και δη σε θέματα που άπτονται της υγείας μου. Σε διαφορετική περίπτωση σας καθιστώ γνωστό ότι θα προσφύγω άμεσα στην αστική και ποινική διαδικασία».

[/expander_maker]



[gs-fb-comments]

[fbcomments]



Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.