Άρης κατά Γραμμένου: Σταμάτα να εξυπηρετείς συγκεκριμένα συμφέροντα

featured image

Με ανακοίνωση του ο Άρης επιτίθεται στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, επειδή οι ημιτελικοί του κυπέλλου θα γίνουν σε άδειες εξέδρες.

Ο Άρης θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στον δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου και ήθελε αυτό να γίνει με κόσμο. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία, όμως, αποφάσισε ότι οι αγώνες θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, με αποτέλεσμα οι κίτρινοι να τα βάλουν με τον Γραμμένο, για τον οποίο εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση.

«Οι «μάσκες» έπεσαν σήμερα και αποκαλύφθηκαν οι πραγματικές προθέσεις της Ε.Π.Ο. και του προέδρου της Ευάγγελου Γραμμένου.

Σήμερα, η «Ε.Π.Ο. της εξυγίανσης» κατέλυσε κάθε έννοια ισονομίας και δημοκρατίας με την απόφασή της να διεξαχθεί χωρίς κόσμο ο αγώνας ρεβάνς του Κυπέλλου.


Πλέον, είναι ξεκάθαρο σε όλους μας ότι η Ε.Π.Ο. και ο Βορειοελλαδίτης πρόεδρός της λειτουργούν κατόπιν «εντολών» που δέχονται από «άνωθεν».

Οι δικαιολογίες που επικαλούνται είναι αβάσιμες και προσχηματικές. Από τη στιγμή που ο πρώτος αγώνας με την Α.Ε.Κ. διεξήχθη παρουσία κόσμου, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΑΠΑΙΤΕΙ και η ρεβάνς να γίνει επί ίσοις όροις. ΜΕ ΚΟΣΜΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.

Αν δεν μπορεί να εφαρμοστεί την προσεχή Τετάρτη, τότε ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από την Ε.Π.Ο. να μεταθέσει την ρεβάνς σε ημέρα, που… κατά την κρίση της θα μπορεί να επιτραπεί η παρουσία κόσμου. Ο αγώνας της προσεχούς Τετάρτης ΠΡΕΠΕΙ να αναβληθεί (εφόσον, φυσικά, της το επιτρέψουν τα «αφεντικά» της).

Κοροϊδία και ανοχή, τέλος. Μέχρι εδώ ήταν. Βαγγέλη Γραμμένε, σταμάτα, πια, να εξυπηρετείς συγκεκριμένα συμφέροντα. Σε βλέπει όλη η Ελλάδα…».

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/arhs-kata-grammenou-stamata-na-exuphreteis-sugkekrimena-sumferonta/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.