Μελ Γκίμπσον: Φοβόταν μήπως κολλήσει AIDS αν καθόταν δίπλα σε γκέι

featured image

Ομοφοβικό και αντισημίτη παρουσίασε τον Μελ Γκίμπσον η Γουϊνόνα Ράιντερ σε συνέντευξή της στους «The Sunday Times», προκαλώντας την οργή του σταρ του «Braveheart» που την κατηγόρησε ότι λέει ψέματα.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η ηθοποιός ρωτήθηκε αν έχει έρθει αντιμέτωπη με αντισημιτισμό  στη βιομηχανία του κινηματογράφου και εκείνη απάντησε αναφερόμενη σε ένα περιστατικό με τον Μελ Γκίμπσον, στο οποίο είχε επίσης αναφερθεί και σε άλλη συνέντευξη στο περιοδικό GQ το 2010.

«Ήμασταν σε ένα πάρτι με καλούς φίλους. Και ο Μελ Γκίμπσον, καπνίζοντας το πούρο του γύρισε σε έναν γκέι φίλο μου και του είπε «Θα κολλήσω AIDS;». Μετά η κουβέντα γύρισε στους Εβραίους και είπε » δεν είσαι oven dodger, είσαι;»» είπε η Ράιντερ, αναφερόμενη σε μία έκφραση που χρησιμοποιείται με αφορμή τον τρόπο με τον οποίο σκότωναν τους Εβραίους στο Ολοκαύτωμα.


Η ηθοποιός είπε ότι αργότερα ο Μελ Γκίμπσον προσπάθησε να απολογηθεί, κάτι που επίσης διαψεύδει η πλευρά του ηθοποιού.

«Είναι 100% ψέμα. Είπε ψέματα πριν μία δεκαετία, λέει ψέματα και τώρα» είπε εκπρόσωπος του ηθοποιού στο περιοδικό Variety.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μελ Γκίμπσον κάνει τέτοιες δηλώσεις για τους ομοφυλόφιλους.

Το 1991 σε συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα El Pais είχε κάνει υποτιμητικά σχόλια για το σεξ μεταξύ ομοφιλόφιλων, τονίζοντας ότι ποτέ κανείς δεν θα μπορούσε να τον περάσει για γκέι εξαιτίας του ανδρικού παρουσιαστικού του. «Θα απολογηθώ μόνο όταν παγώσει η κόλαση» είπε χρόνια αργότερα, κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας στην πρεμιέρα του Braveheart. Έχει επίσης πει ότι οι Εβραίοι είναι υπεύθυνοι για όλους τους πολέμους.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/mel-gkimpson-fobotan-mipos-kollisei-aids-an-kathotan-dipla-se-gkei/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.