Βαγιαννίδης: Δεν θα έφευγα από τον Παναθηναϊκό, για να πάω σε Ακαδημίες

featured image

Στη σημαντική για την καριέρα του μεταγραφή στην Ίντερ αναφέρθηκε μέσω συνέντευξής του σε ιταλικό Μέσο που ασχολείται αποκλειστικά με το ρεπορτάζ των «νερατζούρι» παραχώρησε ο Γιώργος Γιώργος Βαγιαννίδης. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής τόνισε πως περίμενε περισσότερες ευκαιρίες στον Παναθηναϊκό και πως δεν θα σκεφτόταν να φύγει, σε περίπτωση που η πρόταση αφορούσε ομάδα Νέων και όχι δεδομένη παρουσία σε επίπεδο Ανδρών.

Οι άνθρωποι της ιστοσελίδας sempreinter.com έφτασαν στην Αθήνα και μίλησαν με τον δεξιό μπακ χαφ, ο οποίος -μεταξύ άλλων- σημείωσε πως δεν μπορούσε να πιστέψει την πρόταση που είχε στα χέρια του, ενώ αποκάλυψε πως μεταξύ των συλλόγων που ενδιαφέρθηκαν για την περίπτωσή του, ήταν και η Μάντσεστερ Σίτι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Βαγιαννίδη για:

Τα συναισθήματα της μετεγγραφής στην Ίντερ: «Μέχρι να υπογράψω το συμβόλαιο, δεν ήμουν σίγουρος. Στην αρχή μου φαινόταν απίστευτο, αλλά όταν υπέγραψα και όταν όλα τακτοποιήθηκαν, μόνο τότε πίστεψα πως όλα αυτά έχουν όντως συμβεί και ηρέμησα. Όλο αυτό τον χρόνο που διαπραγματευόμουν και έψαχνα ομάδα, άκουσα πολλά. Άκουσα για πολλές ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για μένα και έτσι δεν ήθελα να ενθουσιαστώ. Δεν ήθελα να απογοητευτώ αν τελικώς κάτι δεν πάει καλά. Προσπάθησα να μείνω προσγειωμένος και ρεαλιστής από την πρώτη στιγμή που η Ίντερ έδειξε ενδιαφέρον για μένα».

Το ενδιαφέρον της Ίντερ: «Πρόσφατα, μετά το τέλος της καραντίνας στην Ελλάδα. Ενημερώθηκα αρχικά για το ενδιαφέρον της Ίντερ από τους εκπροσώπους μου. Μου είπαν από την πρώτη στιγμή πως το ενδιαφέρον για μένα είναι σοβαρό. Και πράγματι ήταν. Έτσι, χωρίς πρακτικά να το αντιληφθώ, ξεκίνησα τις συζητήσεις μαζί τους».

Το συμβόλαιό του και το ενδιαφέρον άλλων ομάδων: «Έχω υπογράψει για τέσσερα χρόνια και για να είμαι ειλικρινής δεν έχω απόδειξη για το αν υπάρχει buy out. Δεν με ενδιαφέρει αυτό. Αυτό στο οποίο συμφώνησα, είναι για να παίξω στην πρώτη ομάδα. Να λάβω μέρος στην προετοιμασία με την πρώτη και μετά να δούμε. Δεν θα έφευγα ποτέ από τον Παναθηναϊκό, από τον οποίο είχα πρόταση ανανέωσης με σημαντικό ρόλο στην ομάδα, για να πάω να παίξω σε Ακαδημίες κάποιου συλλόγου. Αυτό που κατάλαβα από τις συζητήσεις μου με την Ίντερ, είναι πως πάω εκεί για να είμαι σημαντικός και μέλος της πρώτης ομάδας. Η Μονακό είχε δείξει σοβαρό ενδιαφέρον για μένα και ήμασταν πολύ κοντά σε συμφωνία.


Με είχε προσεγγίσει και η Μάντσεστερ Σίτι, είχαμε κάποιες συζητήσεις. Η ΛΑΣΚ Λιντς επίσης ήταν πολύ πιεστική και έδειξε πως με θέλει πραγματικά. Γενικά, υπήρχε ενδιαφέρον για πολλές ομάδες, για κάποιο λόγο όμως δεν προχωρήσαμε σε τελικό στάδιο διαπραγματεύσεων. Ή δεν συμφωνήσαμε με κάποιες ομάδες στο πρότζεκτ που μου παρουσίασαν, προκειμένου να πειστώ να αφήσω τον Παναθηναϊκό. Όλες όμως οι σκέψεις, όλες οι συγκρίσεις εξαφανίστηκαν όταν η Ίντερ έδειξε ενδιαφέρον για μένα και μου εξήγησαν πόσο σοβαρά με βλέπουν. Τότε για μένα όλες οι άλλες ομάδες εξαφανίστηκαν. Δεν είχα άλλες σκέψεις, δεν υπήρχε ανταγωνισμός. Ακόμα και μετά την προσφορά της Ίντερ, τουλάχιστον δέκα ομάδες έδειξαν ενδιαφέρον για μένα. Όμως όπως σας είπα, για μένα δεν υπήρχε πια καμία αμφιβολία, δεν υπήρχε τίποτα άλλο να σκεφτώ».

Τη μετακόμιση εκτός Ελλάδας σε τόσο μικρή ηλικία: «Περιμένω να είναι δύσκολα στην αρχή. Είναι λογικό, νομίζω, ειδικά για κάποιον σαν εμένα που είμαι προσκολλημένος στην οικογένειά μου. Γενικά είμαι ένα παιδί που του αρέσει να μένει σπίτι, ένα παιδί της οικογένειας. Γνωρίζω όμως το να μετακομίσω στο εξωτερικό, μακριά από την οικογένειά μου, είναι κάτι που πρέπει να το αντιμετωπίσω. Είμαι σίγουρος πως όσο θα περνάει ο χρόνος, θα αισθάνομαι καλύτερα. Ήμουν στον Παναθηναϊκό για δέκα χρόνια, από μικρό παιδί. Έπαιξα για όλες τις ομάδες της Ακαδημίας, και πήγα στην πρώτη ομάδα φέτος. Για να είμαι ειλικρινής, περίμενα περισσότερες ευκαιρίες αυτή τη σεζόν, αλλά πιστεύω πως κάθε εμπειρία, καθετί στο τέλος γίνεται για καλό. Ο Παναθηναϊκός μου έδωσε πολλά. Ο ιδιοκτήτης προσπάθησε πολύ να με κρατήσει, αλλά είχα αποφασίσει να φύγω γιατί ήξερα πως το να μετακομίσω στο εξωτερικό, ήταν η κατάλληλη επιλογή για την καριέρα μου».

Το ποιος γνωστός παίκτης του θυμίζει τον εαυτό του: «Ο Ζοάο Κανσέλο. Στην Ελλάδα όλοι μου λένε πως μοιάζω στον Γιούρκα Σεϊταρίδη, αλλά εγώ δεν τον έχω δει ποτέ να παίζει».

Το αν σκέφτεται την Εθνική: «Δεν το σκέφτομαι ακόμα, δεν έχει περάσει από το μυαλό μου. Τώρα σκέφτομαι μόνο την Ίντερ».

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/bagiannidhs-den-tha-efeuga-apo-ton-panathhna-ko-gia-na-pao-se-akadhmies/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.