Παναθηναϊκός: Τέλος οριστικά Γιόχανσον και Ινσούα στις 30 Ιουνίου – Αρνήθηκαν ολιγοήμερη επέκταση συμβολαίων

featured image

Οριστικά παρελθόν θα αποτελέσουν από τον Παναθηναϊκό μετά την 30ή Ιουνίου οι Ματίας Γιόχανσον και Εμάνουελ Ινσούα, αφού αποφάσισαν να μην αποδεχθούν την πρόταση που τους κατέθεσε προ τριημέρου ο Τσάβι Ρόκα, για 20ήμερη επέκταση των συμβολαίων τους, μέχρι την ολοκλήρωση της εφετινής αγωνιστικής περιόδου.


Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, ο Γιόχανσον είχε ζητήσει λίγες μέρες προθεσμία για να απαντήσει, αφού μιλούσε πρώτα και με τον ατζέντη του και πριν την έναρξη της προπόνησης της Πέμπτης (25/06) μίλησε με τον Καταλανό τεχνικό διευθυντή και τον ενημέρωσε πως δεν θα μείνει τελικά, διότι δεν θέλει να ρισκάρει κάποιον τραυματισμό στα επόμενα ματς των πλέι-οφ.

Μαζί του ήταν και ο Ινσούα, ο οποίος είχε δώσει από την Τετάρτη (24/06) αρνητική απάντηση. Ο Ρόκα ευχαρίστησε και τους δύο για τα όσα έδωσαν στην ομάδα σ» αυτή την τριετία και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στις ομάδες που θα επιλέξουν για να συνεχίσουν τις καριέρες τους.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/panathhna-kos-telos-oristika-giochanson-kai-insoua-stis-30-iouniou-arnithhkan-oligoimerh-epektash-sumbolaion/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.