Ρόδος: «Έπρεπε να λιποθυμήσω για να γίνει κάτι;» είπε η 9χρονη στη μητέρα της

featured image

Συγκλονίζουν τα λόγια της 9χρονης που λιποθύμησε έξω από φούρνο στη Ρόδο. Η υπόθεση έχει προκαλέσει πανελλήνια συγκίνηση και πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να βοηθήσουν την οικογένεια.

Η μητέρα της 9χρονης στη Ρόδο είναι εποχική υπάλληλος και το ξενοδοχείο όπου δούλευε πέρυσι, δεν έχει ανοίξει ακόμα. «Έπρεπε να λιποθυμήσω για να γίνει κάτι;» φέρεται να είναι το κοριτσάκι στη μητέρα του, όπως αποκάλυψε εκείνη μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (25.06.2020) στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα στον ΑΝΤ1.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Η μητέρα του 9χρονου κοριτσιού δεν μπορούσε να κρύψει την αγανάκτησή της. Ήταν έκδηλη στη φωνή και στα λόγια της. Όπως είπε, ενώ πέρυσι με τον μισθό των 1.000 ευρώ μπορούσε να ζήσει τα δυο παιδιά της «πλουσιοπάροχα», τώρα παίρνει το επίδομα για τα παιδιά που 168 ευρώ για δυο μήνες, καθώς μετά τη δίμηνη παράταση τελείωσε και το επίδομα ανεργίας.


Δείτε ακόμη – Δυσοίωνες εκτιμήσεις ΠΟΥ για κορωνοϊό: Στα 10 εκατ. θα σκαρφαλώσει ο αριθμός των κρουσμάτων την επόμενη εβδομάδα

«Δεν έχω δουλειά. Η Ρόδος είναι μια νεκρή πόλη. Από εδώ και πέρα πολλά παιδάκια θα λιποθυμήσουν, όχι μόνο το δικό μου», είπε η μητέρα του 9χρονου κοριτσιού.

Όπως σημείωσε, «όταν πληρώνομαι φροντίζω να γεμίζω τα ντουλάπια μου. Κάποια στιγμή όμως αυτά τελειώνουν. Τώρα θα τρώμε πέτρες».

Η μητέρα του κοριτσιού αναφέρθηκε και σε όσους την εγκάλεσαν γιατί δεν παίρνει τρόφιμα από το κοινωνικό παντοπωλείο. «Είχα ένα τηλεφώνημα, γιατί δεν παίρνω τρόφιμα από το κοινωνικό παντοπωλείο. Το κοινωνικό παντοπωλείο είναι μια φορά το μήνα. Περίμενα να δουλέψω και δεν είχα ανάγκη το κοινωνικό παντοπωλείο» είπε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – Ράκος η μητέρα της 9χρονης που λιποθύμησε από την πείνα: «Τι έκανα, έφερα στον κόσμο παιδιά για να πεινάνε;» (video)

[/expander_maker]





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/rodos-eprepe-na-lipothymiso-gia-na-ginei-kati-eipe-i-9chroni-sti-mitera-tis/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.