Έκλεισε για τα επόμενα δύο χρόνια τον Χάρισον ο Ολυμπιακός

featured image

Εξελίξεις σε πολλά ανοικτά θέματα για τη διαμόρφωση του ρόστερ της νέας σεζόν αναμένονται αυτήν την εβδομάδα στον μπασκετικό Ολυμπιακό. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε κυκλώσει το όνομα του Άαρον Χάρισον εδώ και καιρό και είχε καταλήξει στη συγκεκριμένη επιλογή από τις 23 Μαΐου.

Οι προτεραιότητες στο μεσοδιάστημα ήταν άλλες, ωστόσο όταν έφτασε η ώρα του Αμερικανού φόργουορντ, τα πάντα έγιναν με συνοπτικές διαδικασίες. Ήδη εδώ και αρκετές ημέρες ο παίκτης πρόβαρε τα ερυθρόλευκα.

Πλέον, η συμφωνία δεν δείχνει να χαλά, με τον Χάρισον να έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα gazzetta.gr, το συμβόλαιο είναι διάρκειας δύο ετών με οψιόν από την ομάδα το επόμενο καλοκαίρι.


Από την άλλη, οι Πειραιώτες είναι θέμα χρόνου να τελειώσουν τη μεταγραφή, με την οποία θα διαμορφώσουν την περιφέρειά τους σε σημαντικό βαθμό.

Αυτά είναι τα αγωνιστικά στοιχεία του Χάρισον

Ο Χάρισον έπαιξε την τελευταία διετία στη Γαλατάσαραϊ και έχει την ικανότητα να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις της περιφέρειας. Κυρίως είναι «δυάρι», ωστόσο λόγω μεγέθους μπορεί να πάει και στο «3». Άλλωστε, το μέγεθος του παίκτη αποτελεί βασικό στοιχείο στις επιθυμίες του Έλληνα προπονητή.

Από εκεί και πέρα, ο Αμερικανός είναι πολύ καλός δημιουργός στο pick n» roll, ικανός σουτέρ μέσης απόστασης και αρκετά συνεπής από το τρίποντο. Όσο για την άμυνα, σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται πλεονέκτημα στον τρόπο παιχνιδιού του.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/ekleise-gia-ta-epomena-duo-chronia-ton-charison-o-olumpiakos/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.