Συνέδριο της Αμερικανικής Ακαδημίας Δερματολογίας: Τα Εργαστήρια Vichy θα παρουσιάσουν 7 e-poster σχετικά με τις πιο πρόσφατες έρευνες

featured image

Το Συνέδριο της Αμερικανικής Ακαδημίας Δερματολογίας (AAD) είναι ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια δερματολογίας παγκοσμίως, συγκεντρώνοντας πάνω από 20.000 γιατρούς από περισσότερες από 30 διαφορετικές χώρες. Φέτος, κατ’ εξαίρεση, το Συνέδριο της Αμερικανικής Ακαδημίας Δερματολογίας θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως, 30 Ιουνίου 2020. Τα Εργαστήρια Vichy θα παρουσιάσουν 7 e-poster σχετικά με τις πιο πρόσφατες έρευνες, γεγονός που καταδεικνύει την εμπειρογνωμοσύνη της μάρκας στην επιστήμη του εκθεσιώματος και τη σημαντική συμβολή της στη διαχείριση του δερματικού φραγμού και τη γήρανση του δέρματος.

Η μοναδικότητα των εργαστηρίων Vichy έγκειται στην κατανόηση του εκθεσιώματος. Χάρη στα 40 χρόνια ερευνών, τα Εργαστήρια Vichy κατάφεραν να κατανοήσουν σε βάθος τις συνδυαστικές επιπτώσεις των παραγόντων του εκθεσιώματος στο δέρμα, από τους μηχανισμούς υποβάθμισης του δερματικού φραγμού μέχρι τη μακροπρόθεσμη επίδραση στη γήρανση του δέρματος. Το εκθεσίωμα του δέρματος περιλαμβάνει ποικίλους περιβαλλοντικούς παράγοντες όπως είναι η ακτινοβολία UV, οι κλιματικές συνθήκες (ζέστη και υγρασία) και η ρύπανση, ενδογενείς παράγοντες όπως το στρες, η έλλειψη ύπνου και η διατροφή, καθώς και ορμονικούς παράγοντες.

Όλοι αυτοί οι παράγοντες μπορεί να προκαλέσουν βλάβες στον δερματικό φραγμό, να πυροδοτήσουν δερματικές παθήσεις ή να επιταχύνουν τη γήρανση του δέρματος. Οι γνώσεις αυτές επιτρέπουν στα Εργαστήρια Vichy να αναπτύσσουν εξαιρετικά αποτελεσματικά προϊόντα με ιαματικό ηφαιστειακό νερό Vichy, πλούσιο σε 15 μεταλλικά στοιχεία, σε συνδυασμό με δερματολογικά ενεργά συστατικά στις βέλτιστες συγκεντρώσεις. Τα προϊόντα της Vichy ενδυναμώνουν το δέρμα και βελτιώνουν την υγεία του προστατεύοντάς το από τις καθημερινές εξωγενείς και ενδογενείς επιθέσεις (εκθεσίωμα δέρματος) και αντισταθμίζοντας τις βλαβερές επιπτώσεις τους όπως είναι η γήρανση του δέρματος.

Επ’ ευκαιρία του Συνεδρίου της Αμερικανικής Ακαδημίας Δερματολογίας, τα Εργαστήρια Vichy θα απονείμουν για 5η φορά Επιχορηγήσεις για το Εκθεσίωμα, με στόχο την υποστήριξη της έρευνας στον τομέα του εκθεσιώματος του δέρματος. Φέτος, η Vichy αποφάσισε να τριπλασιάσει την ερευνητική αυτή ενίσχυση, προσφέροντας 3 επιχορηγήσεις των 15.000 € η κάθε μία για τρεις διαφορετικές περιοχές του κόσμου. Τα ονόματα των επιτυχόντων θα ανακοινωθούν την επόμενη χρονιά, στο Συνέδριο της Αμερικανικής Ακαδημίας Δερματολογίας για το 2021.

Φέτος, στο Συνέδριο της Αμερικανικής Ακαδημίας Δερματολογίας, τα Εργαστήρια Vichy θα παρουσιάσουν 7 eposter που καλύπτουν 3 κύρια θέματα:

ΕΚΘΕΣΙΩΜΑ ΚΑΙ ΓΗΡΑΝΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

3 eposter και λανσάρισμα της Επιχορήγησης της Vichy για το Εκθεσίωμα, ενισχύοντας την τοποθέτηση των εργαστηρίων Vichy ως μιας μάρκας αφοσιωμένης στην καλύτερη κατανόηση του ρόλου του εκθεσιώματος και στην αντιμετώπιση των επιπτώσεών του στη γήρανση του δέρματος: μια κλινική μελέτη για το εκθεσίωμα και τη γήρανση του δέρματος σε διαφορετικές περιοχές της Χιλής· μια κλινική μελέτη που καταδεικνύει τη σημασία των πεπτιδίων, ως συμπληρωματικής αγωγής της βιταμίνης C, για την αντιμετώπιση των σημαδιών γήρανσης του δέρματος (ρυτίδες και έλλειψη λάμψης) [Liftactiv Peptide-C Ampoules]· μια ex vivo μελέτη που δείχνει την αποτελεσματικότητα μιας σύνθεσης με 15% L-ασκορβικό οξύ, νεοεσπεριδίνη, πυκνογενόλη, τοκοφερόλη και υαλουρονικό οξύ [Liftactiv Antioxidant & Antifatigue Fresh Shot] στην αντιστάθμιση του οξειδωτικού στρες, της μελάγχρωσης και της φλεγμονής που προκαλούνται από τη ρύπανση· Λανσάρισμα του 5ου κύκλου της Επιχορήγησης της Vichy για το Εκθεσίωμα, με την υποστήριξη των Εργαστηρίων Vichy. Τρεις επιχορηγήσεις των 15.000 € καθεμία θα απονεμηθούν το 2021 με στόχο την προώθηση και την ενθάρρυνση της ερευνητικής δραστηριότητας στον τομέα του εκθεσιώματος του δέρματος σε διάφορες περιοχές του κόσμου.


ΙΑΜΑΤΙΚΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΚΟ ΝΕΡΟ VICHY, MINERAL 89, ΚΑΙ ΔΕΡΜΑΤΙΚΟΣ ΦΡΑΓΜΟΣ

Τρία eposter για το ιαματικό ηφαιστειακό νερό Vichy και το Mineral 89 που αποτελείται κατά 89% από ιαματικό ηφαιστειακό νερό Vichy, καταδεικνύοντας τη δυνατότητά τους να προστατεύουν και να επανορθώνουν τον δερματικό φραγμό σε διάφορες δερματολογικές ενδείξεις, συμπεριλαμβανομένης της περιόδου μετά από δερματολογικές διαδικασίες (πράξεις): μια κλινική μελέτη που καταδεικνύει την αποτελεσματικότητα του ηφαιστειακού ιαματικού νερού Vichy στην επανόρθωση του δερματικού φραγμού μετά από χημικό ερεθισμό του δέρματος· μια διεθνή μελέτη παρατήρησης για το Mineral 89, κύρια ενεργά συστατικά του οποίου είναι το ιαματικό ηφαιστειακό νερό Vichy και το υαλουρονικό οξύ, η οποία καταδεικνύει την αποτελεσματικότητα και την υψηλή ανοχή του σε διάφορες φλεγμονώδεις δερματοπάθειες στο πρόσωπο, συμπεριλαμβανομένων της ροδόχρου ακμής και του ευαίσθητου δέρματος, και μετά από αισθητικές διαδικασίες [Mineral 89]·  μια ex vivo μελέτη που δείχνει ότι το Mineral 89 δεν επηρεάζει τη διείσδυση των φαρμάκων, όπως της τοπικής ιβερμεκτίνης που χρησιμοποιείται για τη διαχείριση της ροδόχρου ακμής, είτε εφαρμόζεται πριν είτε μετά από αυτά.

ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

Ένα eposter για μια διεθνή μελέτη παρατήρησης σχετικά με τη σειρά Dermablend, το οποίο εξασφαλίζει σημαντική βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών με ατέλειες στο πρόσωπο: αποτελέσματα της μελέτης παρατήρησης για το διορθωτικό μακιγιάζ με τη σειρά Dermablend, το οποίο βελτιώνει την ποιότητα ζωής των ασθενών με ατέλειες στο πρόσωπο.

Τα Εργαστήρια Vichy ιδρύθηκαν από τον δερματολόγο Dr Haller πριν από 89 χρόνια. Χάρη στην επιστημονική γνώση και εμπειρογνωμοσύνη, έχουν ως αποστολή να προσφέρουν αποτελεσματικές λύσεις που βελτιώνουν την υγεία της επιδερμίδας των γυναικών σε κάθε περίοδο της ζωής τους.Τα προϊόντα Vichy, εμπεριέχουν Ιαματικό Ηφαιστειακό Νερό που συλλέγεται από την ηφαιστειακή περιοχή της Ωβέρνης στη Γαλλία, και συνδυασμό δερματολογικών ενεργών συστατικά στις πλέον αποτελεσματικές συγκεντρώσεις. Ενισχύεται έτσι η υγεία της επιδερμίδας αι προστατεύεται από τις καθημερινές εξωγενείς και ενδογενείς επιθέσεις, γνωστές ως «εκθεσίωμα». Ταυτόχρονα ενισχύεται η αποκατάσταση από τις βλάβες που προκαλούνται.

Οι συνθέσεις της Vichy πληρούν αυστηρές προδιαγραφές υποαλλεργικών προτύπων. Τα προϊόντα δοκιμάζονται υπό δερματολογικό έλεγχο σε ευαίσθητο δέρμα. Η αποτελεσματικότητά τους αποδεικνύεται κλινικά, σε μεγάλο αριθμό γυναικών που έχουν εκτεθεί σε παράγοντες του εκθεσιώματος.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Vichy, επισκεφθείτε το vichy.gr

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/sunedrio-ths-amerikanikis-akadhmias-dermatologias-ta-ergastiria-vichy-tha-parousiasoun-7-e-poster-schetika-me-tis-pio-prosfates-ereunes/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.