Πλήρωσε το πέναλτι και μπαίνει σε νέες επαφές για να κρατήσει Αραούχο η ΑΕΚ

featured image

Αντιθέτως με ό,τι συνέβη στην περίπτωση του Όγκνιεν Βράνιες, η ΑΕΚ κατάφερε να διατηρήσει τον Σέρχιο Αραούχο στις τάξεις της, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν 2019-20. Αν και για να συμβεί αυτό, χρειάστηκε να πληρώσει το πέναλτι των 200.000 ευρώ στη Λας Πάλμας για τη μη ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς του παίκτη.

Συνολικά, οι συνεχείς δανεισμοί του «Τσίνο» στην Ένωση έχουν ξεπεράσει το 1 εκατ ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι… εν μέρει τον έχει αγοράσει. Παρόλα αυτά, επιθυμία όλων στον σύλλογο είναι να αποκτήσουν οριστικά και αμετάκλητα τον παίκτη, παρόλο που σε αυτήν τη φάση δεν μπορούσαν να καταβάλουν τα 2,7 εκατ. ευρώ της ρήτρας στην ισπανική ομάδα.


Όπως γράφει η εφημερίδα Live Sport, με δεδομένη την παραμονή του Αργεντινού επιθετικού μέχρι το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας του Μάσιμο Καρέρα, πλέον η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να προχωρήσει σε νέο δανεισμό του παίκτη, συζητώντας για νέα οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Το θετικό στην υπόθεση είναι ότι οι άνθρωποι του συλλόγου των Καναρίων Νήσων δείχνουν διατεθειμένοι να μπουν σε συζητήσεις, ώστε να βρεθεί μία λύση και ο Αραούχο να παραμείνει κάτοικος Ελλάδας για τουλάχιστον άλλον έναν χρόνο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχουμε ακόμη ένα σίριαλ γύρω από τον «Τσίνο» και την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/plirose-to-penalti-kai-mpainei-se-nees-epafes-gia-na-kratisei-araoucho-h-aek/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.