Λιβάγια: Όλα είναι εξαιρετικά στην ΑΕΚ, νιώθω ήρεμος εδώ

featured image

Απόλυτα ικανοποιημένος στην ΑΕΚ, έχοντας βρει -όπως λέει- σε αυτήν την ηρεμία του, δηλώνει ο Μάρκο Λιβάγια μέσω συνέντευξης που παραχώρησε σε Μέσο της πατρίδας του. Συγκεκριμένα, μέσω του tportal ο Κροάτης επιθετικός μίλησε για εντυπωσιακή πορεία του αυτήν τη σεζόν, για τις σκέψεις του αναφορικά με το μέλλον, τους δύο μεγάλους στόχους της σεζόν και τον Μάσιμο Καρέρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 26χρονου επιθετικού για:

Τη σεζόν που διανύει: «Είμαι ικανοποιημένος, γιατί έχω μια συνέχεια σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Επίσης, έχω την ευκαιρία να φτάσω σε ένα προσωπικό ρεκόρ όσον αφορά τα γκολ του πρωταθλήματος, κάτι που με κάνει πολύ χαρούμενο γιατί παίζω ως παίκτης γραμμής και μεσοεπιθετικός, όχι κλασικός επιθετικός. Συμμετέχω πολύ στο παιχνίδι, δεν επιβαρύνομαι με γκολ, αλλά όταν έρθουν με κάνουν χαρούμενο»,

Το αν νιώθει ήρεμος στην ΑΕΚ: «Ναι, νομίζω ότι είναι φυσιολογικό. Εδώ ξέρω τα πάντα, πώς λειτουργεί η ομάδα, πώς πρέπει να παίζω, πότε υπάρχει πίεση, ποιοι αγώνες είναι σημαντικοί».

Την παραμονή του στην Ένωση: «Την επόμενη σεζόν σίγουρα γιατί έχω ακόμα συμβόλαιο. Ό,τι είναι να συμβεί, θα συμβεί. Σε κάθε περίπτωση, είμαι πολύ ικανοποιημένος, όλα είναι εξαιρετικά, η τέταρτη σεζόν μου σύντομα θα ξεκινήσει».

Τους στόχους της ΑΕΚ: «Είμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι, γιατί μετά από μια κακή αρχή, τώρα παλεύουμε για το Κύπελλο, αλλά και τη δεύτερη θέση, δηλαδή αυτή που οδηγεί στο Champions League. Μένουν επτά σκληρά παιχνίδια, γιατί ο καθένας μπορεί να νικήσει τον οποιονδήποτε. Έχουμε μεγάλη επιθυμία να κατακτήσουμε τη δεύτερη θέση, επειδή ο στόχος του τίτλου δεν είναι εφικτός, οπότε ας κερδίσουμε την έξοδο μας στο Champions League. Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για τη δεύτερη θέση, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι τώρα είμαστε ισόβαθμοι με τον ΠΑΟΚ. Παίζουμε εναντίον του σε δύο αγωνιστικές οπότε θα δούμε».


Τη ζωή στην Αθήνα: «Είμαι από τη θάλασσα (γέλια). Έτσι, όταν φορτίζω τις μπαταρίες μου κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, είναι φυσιολογικό να παίζω καλά. Αστειεύομαι, γιατί πιστεύω ότι έχω παίξει καλά όλη αυτή τη σεζόν. Και το πιο σημαντικό, η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα, οπότε έχω περισσότερες ευκαιρίες στα επόμενα ματς να το αποδείξω».

Την προετοιμασία της ΑΕΚ και την περίοδο της διακοπής λόγω κορονοϊού: «Ήταν ένα μικρό πρόβλημα γιατί δεν παίζαμε παιχνίδια, νομίζω ότι εκμεταλλευτήκαμε στο έπακρο τη διακοπή. Είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι σε σχέση με πριν από τη διακοπή. Ξεκινήσαμε άσχημα το πρωτάθλημα, αλλά τώρα όλα μπαίνουν στη θέση τους».

Τις αναμετρήσεις που γίνονται κεκλεισμένων των θυρών: «Στην αρχή της σεζόν, σε αντίθεση με τους αντιπάλους μας, παίξαμε χωρίς οπαδούς γιατί ήμασταν τιμωρημένοι. Αυτό μας δημιουργεί πρόβλημα. Ειδικά όταν γνωρίζεις ότι οι αντίπαλοι σου έχουν υποστήριξη από τον κόσμο τους. Αυτός είναι ίσως ο μεγαλύτερος λόγος για τον οποίο δεν τα καταφέραμε στο Europa League. Στη συνέχεια ξεκινήσαμε με μια ήττα στο πρωτάθλημα εναντίον της Ξάνθης, δεν είχαμε καλή απόδοση, και αυτό το ξεκίνημα μας κόστισε το πρωτάθλημα. Ο Μάσιμο Καρέρα γνωρίζει τη δουλειά και ότι έχουμε προχωρήσει μπροστά με αυτόν».

Την εθνική Κροατίας και το ενδεχόμενο κλήσης του: «Ειλικρινά δεν το σκέφτομαι. Πολλά είναι ακόμα άγνωστα λόγω της όλης κατάστασης γύρω από τον κορονοϊό.  Εννοείται πως θέλω να είμαι στις επιλογές αλλά πρώτα πρέπει να ξεκινήσουμε να παίζουμε με τις εθνικές μετά πρέπει να αποδείξω στο γήπεδο και ο προπονητής είναι αυτός που θα αξιολογήσει ποιος μπορεί να βοηθήσει. Έτσι, πάω κάθε εβδομάδα χωρίς πίεση, από παιχνίδι σε παιχνίδι, για να τελειώσουμε πρώτα αυτή τη σεζόν. Υπάρχει ακόμη πολύς χρόνος μέχρι το Euro και πολλά μπορούν να αλλάξουν».

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/libagia-ola-einai-exairetika-sthn-aek-niotho-iremos-edo/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.