Κύπελλο Ελλάδας: Η πίστη ότι τίποτα δεν χάθηκε και το πάρτι με το τραγούδι του Ενσαλίβα

featured image

Την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας για πέμπτη σερί χρονιά εξασφάλισε η ΑΕΚ, παρά το γεγονός ότι αυτό ήρθε με τον τρόπο που… αγαπά περισσότερο: με θρίλερ. Η Ένωση έφυγε από το «Κλεάνθης Βικελίδης» με 2-2, στην παράταση, που χάρη στο 2-1 του πρώτου ματς έφτασε στον στόχο της, που είναι η διεκδίκηση του 16ου τίτλου της στον θεσμό.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που όταν ο Ντιγκινί έκανε το 2-0 στο 93ο λεπτό της αναμέτρησης πίστεψαν ότι η πρόκριση είχε χαθεί, ωστόσο αυτό δεν ίσχυε για τον Μάσιμο Καρέρα και τους συνεργάτες του. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η «Ώρα των Σπορ», μόλις ο Γάλλος επιθετικός σκόραρε, ο Ιταλός φώναξε στους παίκτες του να κάνουν γρήγορα σέντρα, ενώ οι υπόλοιποι από τον πάγκο έλεγαν «παίξτε, υπάρχει χρόνος, ένα γκολ είναι. Πάμε, θα το βάλουμε».

Και αυτό έγινε τελικά, με το γκολ που πέτυχε ο Μάρκο Λιβάγια στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, έπειτα από την εξαιρετική σέντρα… αλά Κουαρέσμα από τον Παουλίνιο, με το ματς να οδηγείται στον έξτρα χρόνο, εκεί όπου ο Κροάτης πέτυχε ακόμη ένα τέρμα για να «καθαρίσει» την ιστορία.


Όπως φαντάζει λογικό ακολούθησε ένα μίνι πάρτι στα αποδυτήρια από πλευράς παικτών της ΑΕΚ. Μάλιστα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα enwsi.gr, το τραγούδι λοιπόν που κυριάρχησε και έδωσε τον ρυθμό στο γλέντι, ήταν αυτό του Ταμαντανί Ενσαλίβα που έχει κάνει θραύση εσχάτως στα social media με τίτλο «Έλα στο Γήπεδο».

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/kupello-elladas-h-pisth-oti-tipota-den-chathhke-kai-to-parti-me-to-tragoudi-tou-ensaliba/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.