UEFA: «Μαύρα σύννεφα» για το Champions League με την επαναφορά της καραντίνας στη Λισαβόνα

featured image

Έντονη είναι η ανησυχία στις τάξεις της UEFA, μετά την αύξηση κρουσμάτων κορονοϊού στην Πορτογαλία και την επαναφορά έκτακτων περιοριστικών μέτρων στην ιβηρική χώρα, εξέλιξη που έρχεται λίγες ημέρες μετά την απόφαση να διοργανωθεί στη Λισαβόνα το Final 8 του Champions League, με το οποίο θα ολοκληρωθεί η ποδοσφαιρική σεζόν στην Ευρώπη.

Ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας, Αντόνιο Κόστα, ανακοίνωσε -ειδικότερα για την περιοχή της Λισαβόνας- την απαγόρευση των δημόσιων συναθροίσεων άνω των δέκα ατόμων, καθώς και τον περιορισμό του ωραρίου λειτουργίας των καφέ και των καταστημάτων.


Όπως είναι γνωστό, στις 17 Ιουνίου και κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης, η Εκτελεστική Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας αποφάσισε τη διεξαγωγή μιας τελικής φάσης με οκτώ ομάδες στα«Ντα Λουζ» και «Ζοζέ Αλβαλάδε». Οι προημιτελικοί θα γίνουν από 12 έως 15 Αυγούστου (ένας κάθε ημέρα) και οι ημιτελικοί στις 18 και 19 Αυγούστου. Ο τελικός θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο της Μπενφίκα στις 23 Αυγούστου.

Ωστόσο, η αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού και η επαναφορά των μέτρων, αναγκάζει την UEFA να παρακολουθεί την κατάσταση και όπως υπογραμμίζουν ευρωπαϊκά ΜΜΕ και όπως αναμεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, υπάρχουν ετοιμασίες και για εναλλακτικό σχέδιο.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/uefa-maura-sunnefa-gia-to-champions-league-me-thn-epanafora-ths-karantinas-sth-lisabona/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.