Πρόβα τελικού για ΑΕΚ και Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ

featured image

Η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός κάνουν πρόβα τελικού την Κυριακή, στις 21:30, στο ΟΑΚΑ. Μετά την πρόκρισή τους στον τελικό του κυπέλλου θα αναμετρηθούν τρεις φορές μέσα σε ένα μήνα.

Στο πρώτο ντέρμπι, για τα play off της Super League, η ΑΕΚ θέλει τη νίκη για να παραμείνει στη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει το πρωτάθλημα και στόχος του είναι να το κατακτήσει αήττητος.

Ντέρμπι θα γίνει και στη Θεσσαλονίκη. Την Κυριακή, στις 19:15, θα αναμετρηθούν ο Άρης και ο ΠΑΟΚ. Μετά τον αποκλεισμό τους από το κύπελλο θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Ο Άρης θα κυνηγήσει τη νίκη για το γόητρο και ο ΠΑΟΚ για να διατηρηθεί στη δεύτερη θέση.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει περισσότερες από 200 επιλογές

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει περισσότερες από 200 επιλογές στα ντέρμπι των play off της Super League, ΑΕΚ-Ολυμπιακός και Άρης-ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στην πρώτη και τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, την ομάδα που θα σκοράρει με πέναλτι, τον παίκτη που θα δεχτεί κάρτα, τον παίκτη που θα δώσει ασίστ, το αν θα σημειωθεί ή όχι αυτογκόλ, τα σκορ πολλαπλών επιλογών, τον παίκτη που θα σκοράρει και θα κερδίσει η ομάδα του, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, τον σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος, τον πρώτο και τον τελευταίο σκόρερ.


Ο νικητής των κόρνερ και τα Over/Under κόρνερ πρώτου ημιχρόνου

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές επιλογές και για τα κόρνερ. Στα δύο ντέρμπι των play off της Super League οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν στον νικητή των κόρνερ, τα Over/Under 8,5 κόρνερ, τα Over/Under 9,5 κόρνερ, τα Over/Under 10,5 κόρνερ, τα συνολικά κόρνερ της γηπεδούχου και της φιλοξενούμενης ομάδας, τα κόρνερ τριπλής επιλογής και τα Over/Under κόρνερ του πρώτου ημιχρόνου.

Τέσσερις προωθητικές ενέργειες από το Πάμε Στοίχημα

Στα πρακτορεία συνεχίζονται και οι επιβραβεύσεις των παικτών του ΟΠΑΠ. Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει τέσσερις προωθητικές ενέργειες:

Στο Παρά 1 Boost 13 Boost Νίκης 2-0 & Έληξε

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Για να μάθετε περισσότερα για τις επιβραβεύσεις ΟΠΑΠ ρωτήστε τον πράκτορά σας.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/proba-telikou-gia-aek-kai-olumpiako-sto-oaka/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.