Κάθριν Ζέτα Τζόουνς: Η σπάνια φωτογραφία με τον πατέρα της και η εντυπωσιακή ομοιότητά τους

featured image

Η Γιορτή του Πατέρα ήταν την περασμένη Κυριακή (21/6) και ουκ ολίγοι celebrities έκαναν στα social media σχετικές αναρτήσεις, με αφορμή την ημέρα αυτή. Ανάμεσά τους και η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, η οποία θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους δύο σπάνιες οικογενειακές φωτογραφίες.

Στην πρώτη ποζάρει η ίδια με τον πατέρα της και στην άλλη είναι μία παλαιότερη οικογενειακή φωτογραφία με τον Μάικλ Ντάγκλας και τα παιδιά τους. Και οι δύο αναρτήσεις της ηθοποιού ενθουσίασαν τους διαδικτυακούς της φίλους, με τα σχόλια να δίνουν και να παίρνουν.

Ειδικά, εκείνη με τον πατέρα της, με τους followers της να συμφωνούν πως μπαμπάς και κόρη μοιάζουν εντυπωσιακά. Όπως παρατήρησαν κάποιοι, έχουν τα ίδια μάτια και το ίδιο χαμόγελο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Happy Father’s Day to my darling Daddy. You are the wind beneath my wings. “get out there in the world and do it” …your words to me since I was a wee lass. You have been with me every step of the way and I love you, with all my heart.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) στις 21 Ιούν, 2020 στις 3:36 πμ PDT


Η Ζέτα Τζόουνς έγραψε στη λεζάντα που συνόδευσε την ανάρτηση με τον πατέρα της, Ντέιβιντ: «Ευτυχισμένη ημέρα του πατέρα στον αγαπημένο μου μπαμπά. Είναι ο άνεμος κάτω από τα φτερά μου. ‘Βγες εκεί έξω και πέταξε’. Αυτά ήταν τα λόγια σου. Είσαι μαζί μου σε κάθε βήμα και σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά».

Στην άλλη ανάρτηση που είχε ως αποδέκτη τον σύζυγό της, Μάικλ Ντάγκλας η ηθοποιός έγραψε: «Σ’ αγαπάμε Μάικλ, Ευτυχισμένη Ημέρα του Πατέρα, αγάπη μου».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

We love you Michael, Happy Father»s Day my love 💌🌹♥

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) στις 21 Ιούν, 2020 στις 5:48 πμ PDT

Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη πριν κάποια χρόνια όταν τα δύο παιδιά τους ήταν μικρότερης ηλικίας. Στην ίδια φωτογραφία μαζί τους είναι και ο μεγαλύτερος γιος του Ντάγκλας από τον πρώτο του γάμο, Κάμερον.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ


https://www.trelokouneli.gr/kathrin-zeta-tzoouns-h-spania-fotografia-me-ton-patera-ths-kai-h-entuposiaki-omoiothta-tous/


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.